Charles Pierce

Regisseur

Charles Pierce is regisseur.
Er zijn 9 films gevonden.

Par Barbaric Beast Of Boggy Creek, The

1985 |

1985. Charles Pierce. Met o.a. Serene Hedin, Cindy Butler, Charles B. Pierce en Chuck Pierce.

Sacred Ground

1983 | Western

Verenigde Staten 1983. Western van Charles B. Pierce en Charles Pierce. Met o.a. Tim McIntire, Jack Elam, Serene Hedin, Mindi Miller en Eloy Phil Casados.

Trapper McIntire installeert zich in 1861 in een blokhut in de bergen van Oregon en weet niet dat hij daarvoor een plek heeft uitgekozen die de Paiute-Indianenstam beschouwt als hun Elyzeese velden. De Indianen overvallen hem en doden zijn vrouw, terwijl hij en hun pas geboren zuigeling overblijven. In de barre winter is iedere baby kansloos en samen met pelshandelaar Elam ontvoert hij een squauw (Miller) die zojuist haar eigen kind verloren heeft. Na de nodige schermutselingen met het Paiute-stamhoofd blijft Miller bij McIntire en zorgt zij voor het kind. Een van de betere drama's over de oorspronkelijke bewoners van de V.S. Onderhoudend. De regisseur schreef ook het scenario en deed het camerawerk.

The Evictors

1979 | Horror

Verenigde Staten 1979. Horror van Charles B. Pierce en Charles Pierce. Met o.a. Michael Parks, Jessica Harper, Vic Morrow, Sue Ane Langdon en Dennis Fimple.

Een paartje betrekt een griezelig huis. Ze zijn zich niet bewust van het gewelddadige verleden van het pand. Vermoeiend dat een zo bekend patroon voor de zoveelste keer wordt herhaald.

The Norseman

1978 | Historische film, Avonturenfilm, Drama

Verenigde Staten 1978. Historische film van Charles B. Pierce en Charles Pierce. Met o.a. Lee Majors, Cornel Wilde, Mel Ferrer, Jack Elam en Chris Connelly.

Een moeilijk verteerbaar historisch avontuur met Majors als een 11e-eeuwse vikingprins die naar Noord-Amerika zeilt op zoek naar zijn vader, een door Indianen ontvoerde Noorse koning. De eerste film met Majors in de hoofdrol is beslist beneden de maat.

The Town That Dreaded Sundown

1977 | Horror, Thriller

Verenigde Staten 1977. Horror van Charles B. Pierce en Charles Pierce. Met o.a. Ben Johnson, Andrew Prine, Dawn Wells, Christine Ellsworth en Charles B. Pierce.

Een goede thriller naar een waar gebeurd verhaal over een gemaskerde moordenaar die in de jaren veertig het stadje Texarkana terroriseerde. De aanwezigheid van Johnson geeft de film nog wat status.

Gray Eagle

1977 |

Verenigde Staten 1977. Charles Pierce. Met o.a. Iron Eyes Cody, Lana Wood, Ben Johnson, Paul Fix en Jack Elam.

Een goede thriller naar een waar gebeurd verhaal over een gemaskerde moordenaar die in de jaren veertig het stadje Texarkana terroriseerde. De aanwezigheid van Johnson geeft de film nog wat status.

Winterhawk

1976 | Western

Verenigde Staten 1976. Western van Charles B. Pierce en Charles Pierce. Met o.a. Michael Dante, Leif Erickson, Woody Strode, Denver Pyle en Elisha Cook jr.

Een goedbedoeld maar veel te lang melodrama over een Blackfoot-krijger (Dante) die blanke kolonisten om een serum tegen de pokken komt vragen. Hij wordt beroofd en hij ontvoert vervolgens uit wraak enkele blanke kinderen. Soms nogal erg gewelddadig. Gefilmd in Techniscope.

Bootleggers

1974 | Actiefilm, Komedie

Verenigde Staten 1974. Actiefilm van Charles B. Pierce en Charles Pierce. Met o.a. Paul Koslo, Dennis Fimple, Slim Pickens, Jaclyn Smith en Chuck Pierce Jr..

Typische actiekomedie gestiueerd in de jaren dertig in Arkansas met Koslo en Fimple die denken slimmer en handiger te zijn dan de concurrerende familie die ook illegale whisky stookt, als ze hun voorraden naar Memphis vervoeren. De film werd hertiteld als BOOTLEGGER'S ANGELS, nadat Smith bekend was geworden door de tv-serie Charlie's Angels.

The Legend of Boggy Creek

1972 | Drama, Horror

Verenigde Staten 1972. Drama van Charles B. Pierce en Charles Pierce. Met o.a. Willie E. Smith, John P. Nixon, John W. Gates, Jeff Crabtree en Buddy Crabtree.

Een 'docudrama' over het waarnemen van een afschuwelijk moerasmonster in een gemeenschap in Arkansas. Deze bescheiden, maar goed gegokte poging werd een reusachtig succes, inspirerend tot veel gelijksoortige films - en een RETURN TO BOGGY CREEK vier jaar later.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Charles Pierce op televisie komt.

Reageer