Xavier Loyá

Acteur

Xavier Loyá is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

Los espadachines de la reina

1961 | Familiefilm, Fantasy

Mexico 1961. Familiefilm van Roberto Rodríguez. Met o.a. Elmo Michel, Rafael 'Santanón' Muñoz, Ariadna Welter en Xavier Loyá.

Een meisje redt samen met Feroz de wolf en het vosje Apestro een prinsesje, dat door een slechte koningin geroofd is. De laatste van de vijf kinderfantasie[KA3]en die de regissuer maakte sinds CAPERUJITA ROJA (1959).

Yo sabía demasiado!

1959 | Drama

Mexico 1959. Drama van Julio Bracho. Met o.a. Ana Luisa Peluffo, Carlos Rivas, Lorena Velázquez en Xavier Loyá.

Een meisje moet samen met een journalist een reeks moelijkheden en achtervolgingen overwinnen, omdat zij in het bezit is van een bandje waarop opdracht wordt gegeven voor de moord op een politieke vluchteling. Grof plagiaat van NORTH BY NORTHWEST van Alfred Hitchcock. Er is zelfs een scène waarin de twee hoofdrolspelers worden achtervolgd door een vliegtuig. Niettemin niet onverdienstelijk.

Juventud desenfrenada

1956 | Drama

Mexico 1956. Drama van José Díaz Morales. Met o.a. Luz María Aguilar, Aida Araceli, Olivia Michel en Xavier Loyá.

Een zwanger meisje krijgt werk in een fabriek, waar zij verliefd wordt op de verloofde van een van de werkneemsters. De film hangt aan elkaar van de meest weerzinwekkende en moraliserende schijnheiligheid.

Huellas del pasado

1950 | Drama

Mexico 1950. Drama van Alfredo B. Crevenna. Met o.a. Libertad Lamarque, Emilia Guiú, José María Linares en Xavier Loyá.

Als gevolg van een misverstand en gedreven door jaloezie, laat een man zijn vrouw in de steek. Hij neemt hun zoon mee. Een goedkoop melodrama opgesmukt met onverteerbare muziek.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Xavier Loyá op televisie komt.

Reageer