Jacques Courtenay

Regisseur

Jacques Courtenay is regisseur.
Er zijn 10 films gevonden.

Vacances particulières pour couples en chaleur

1984 | Erotiek

Frankrijk 1984. Erotiek van Jacques Courtenay. Met o.a. Alain L'Yle, Jean-Pierre Armand, Corinne en Véronique.

Wat een film! Een opeenvolging van los van elkaar staande opnames (een stelletje onder een boom, een lesbische vrijpartij tussen porseleinen serviesstukken, een picknick met z'n vieren, een vrijpartij op het gras tijdens het rustuurtje van een straatmaker...) De enige rode draad in de film is dat het zich allemaal afspeelt in de Provence.

Sodomisations explosives

1984 | Erotiek

Frankrijk 1984. Erotiek van Jacques Courtenay. Met o.a. Alain Podensan, Fanny Delacour en Andrea Seyne.

Andrea, een nymfomane, bespiedt vrijende echtparen op het platteland en doet vervolgens mee. Het enige originele element is dat drie personen tegelijkertijd de liefde bedrijven in een hangmat. Probeer dat maar eens na te doen!

Sodomisations collectives

1984 | Erotiek

Frankrijk 1984. Erotiek van Jacques Courtenay.

Michel heeft een boek geschreven. Alain moet het redigeren maar doet zijn werk niet goed omdat hij te druk is met allerlei sexspelletjes. Niettemin wordt dit boek door de radio als bestseller gekwalificeerd en er volgt een algehele orgie om het heuglijke feit te vieren. Een dommere film bestaat niet.

Ravageuses infernales

1984 | Erotiek

Frankrijk 1984. Erotiek van Jacques Courtenay.

Drie mannen en vier vrouwen leven zich uit tijdens een barbecue. Verbazingwekkend is het werk van de cameraman die kennelijk de gehele film vanuit één hoek opgenomen heeft. Deze film is desalnietemin redelijk, dankzij de spontaniteit van de spelers en het feit dat het een eerlijk produkt van amateur-filmmakers is.

Partouzes spéciales pour lesbiennes

1984 | Erotiek

Frankrijk 1984. Erotiek van Jacques Courtenay. Met o.a. Alain l' Yle, Jean-Pierre Armand, Marie-France, Véronique en Nathalie.

Lesbische vrijpartijtjes aan de oever van een rivier en heteroseksuele liefdesbetuigingen in de stad. Aan de titel valt niets toe te voegen.

Partouzes pour bourgeoises en nylon rose

1984 | Erotiek

Frankrijk 1984. Erotiek van Jacques Courtenay. Met o.a. Alain L' Yle en Marie-France.

Een lesbische vrijpartij rondom een liefdesgerecht. Volkomen waardeloos.

Orgies bourgeoises

1984 | Erotiek

Frankrijk 1984. Erotiek van Jacques Courtenay. Met o.a. Alain Podensan, Marie-France en Corinne.

Een vertegenwoordiger van encyclopedieën moet aan de seksuele verlangens van een tante en haar zes nichten beantwoorden in een uiterst luxueuze villa. Dommer kan het niet.

Couple pervers demande débutante

1984 | Erotiek

Frankrijk 1984. Erotiek van Jacques Courtenay.

Opeenstapeling (letterlijk en figuurlijk) van vrijages in trio's, lesbische relaties, orgieën, en om de kroon te spannen, incest - allemaal in een feestvierend plattelandsdorpje. De kijker blijft sprakeloos bij zo'n vertoning.

Campeuses salopes

1984 | Erotiek

Frankrijk 1984. Erotiek van Jacques Courtenay. Met o.a. Alain L'Yle, Jean-Pierre Armand, Marianne Aubert en Agnès Ardant.

De titel zegt het al: vrijpartijtjes van kampeersters en de plaatselijke bevolking bedoeld om het falende scenario te verdoezelen. Een tevergeefse poging.

Jeanne et Marie

1982 | Erotiek

Frankrijk 1982. Erotiek van Jacques Courtenay. Met o.a. Lise Pinson (Lise Moineau), Alban Ceray, Guia Lauri (Lauretta Guillou), Cathy Dupray en André Kay.

Banale heteroseksuele en lesbische liefdesgeschiedenissen en dromen van uiteenlopende aard in een droomvilla aan de oever van een droommeer, inclusief een priv[KA1]e-vliegtuig en alles wat daar verder nog bijhoort: iedereen is mooi en iedereen is rijk. Van dit Hamiltoniaanse product (opzettelijk onscherpe beelden, slow-motion, mistige esthetische belichting) zullen de toeschouwers niet dusdanig verloederen dat ze alleen nog maar naar seksfilms gaan.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Jacques Courtenay op televisie komt.

Reageer