Jeffrey Allen

Acteur

Jeffrey Allen is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

Something Weird

1967 | Horror

Verenigde Staten 1967. Horror van Herschell Gordon Lewis. Met o.a. Tony McCabe, Elizabeth Lee, William Brooker, Mudite Arums en Ted Heil.

Door een ongeval wordt het gezicht van McCabe ernstig verminkt, maar gelijktijdig bemerkt hij dat hij over telepatische gaven beschikt. Plotseling verschijnt een lelijke heks, Lee, die hem belooft zijn uiterlijk van vroeger weer terug te geven in ruil voor liefde. Ze verandert hem in een adembenemend mooie dame. Samen met de politie tracht McCabe een serie-moordenaar te ontmaskeren. Voor de meester van de splatter-movie bevat deze film opvallend weinig bloederige scènes dat niet door het scenario van James F. Hurley wordt gecompenseerd. Spanning maakt plaats voor verveling. De personages zijn echter heel plezierig uitgebeeld. de fletse fotografie van Andy Romanoff benadrukt het low-budget karakter.

Two Thousand Maniacs

1964 | Horror

Verenigde Staten 1964. Horror van Herschell Gordon Lewis. Met o.a. Connie Mason, Thomas Wood, Jeffrey Allen, Shelby Livingston en Ben Moore.

Zes jonge Yankees worden via een omleiding naar een stadje in het Zuiden gelokt, waar ze ontvangen worden als 'eregasten' op een viering in het kader van de Burgeroorlog, die honderd jaar geleden eindigde. Maar al vlug blijkt dat de 'rebellen' uit zijn op hun bloed. Eén voor één worden ze op sadistische wijze afgemaakt. Na BLOOD FEAST was dit de tweede slasherfilm van Lewis en zeker de beste uit de lange reeks die hij, tot omstreeks 1975 zou maken. Een goed scenario, redelijk goed acteerwerk en een degelijke opbouw van spanning. Wat niet wil zeggen dat zijn stijl subtieler is als anders. Mensen met een goede smaak kunnen het beste ergens anders hun vertier zoeken.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Jeffrey Allen op televisie komt.

Reageer