Koos Elfering

Acteur

Koos Elfering is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

Gul & Geep

1994 | Familiefilm, Komedie

Nederland 1994. Familiefilm van Ted Keijser en Frank Alsema. Met o.a. Loek Beumer en Koos Elfering.

Gebaseerd op de jeugdtheatervoorstelling [KL]Op Hoop van Zegen[KLE], uitgebracht door het [KL]Kruis van Bourgondi[KA3]e[KLE] en het [KL]Holland Festival[KLE] in 1992, wordt in zevendelige kinder-`drama`-serie kennis gemaakt met de vissers Gul & Geep (Beumer & Elfering), op hun schip `Laura`, ergens op volle zee. In tijdloze sc[KA2]enes met muzikaliteit glijden (niet altijd geslaagde) slapstick, heftige ruzies en broederlijke verzoening voorbij. Om kinderen wat visserslatijn bij te brengen?

Angie

1993 | Drama, Actiefilm, Thriller

Nederland 1993. Drama van Martin Lagestee. Met o.a. Annemarie Röttgering, Hidde Schols, Marijke Veugelers, Derek de Lint en Jack Wouterse.

Actiedrama met debutante R[KA3]ottgering. Zij is de jongensachtige titelpersonage die een nieuw leven (thuis) tracht op te bouwen na een aantal jaren in een tehuis voor moeilijk opvoedbare kinderen te zijn geweest. Ze vindt een baantje als serveerster. Door haar broertje Boissevain (die door de politie wordt gezocht) en haar vriendje Schols komt zij echter opnieuw terecht in het criminele milieu. De Lint speelt een wraakzuchtige boef; hij acteert als een stier in een porseleinkast, die ook nog kiespijn heeft. Het trio jonge acteurs doet zijn best, maar wordt nu eenmaal niet gediend door het oppervlakkige scenario van regisseur Lagestee met bijzonder wezenloze dialogen. Alleen Veugelers als een wanhopige moeder maakt indruk in de te trage, vaak onhandig gedraaide film die pas naar het einde toe uit de startblokken schiet. Michael Belderink, Paul Ruven en Simon de Waal schreven mee aan het scenario. Tom Erisman stond achter de camera. Kwam in de V.S. direct op video uit.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Koos Elfering op televisie komt.

Reageer