Carmel Betto is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

Leneged Einayim Ma'araviyot

1997 | Komedie, Thriller

Israël 1997. Komedie van Joseph Pitchhadze. Met o.a. Eyal Shehter, Liat Glick, Ezra Kafri, Carmel Betto en Gideon Shemer.

Speelfilmdebuut van in Georgi[KA3]e geboren Pitchhadze, afgestudeerd aan universiteit van Tel Aviv, werd meteen bekroond met eerste prijs op Filmfestival van Jerusalem en kreeg op Int. Filmfestival van Berlijn de Grote Prijs van de Oecumenische Jury. Architect Gary Razumov (Shehter) woont en werkt in Berlijn. Hij heeft alle banden met zijn verleden en vaderland verbroken. Tot hij verneemt dat zijn vader in Isra[KA3]el gestorven is. Eens in Isra[KA3]el komt hij erachter dat zijn vader helemaal niet dood is. Die is ontsnapt uit gevangenis waar hij opgesloten zat wegens spionage. Fanatiek geheim agent Wolf (Kafri) bezweert Gary het land niet te verlaten vooraleer zijn vader gevonden is. Samen met actrice (Glick), die hij in Tel Aviv ontmoette, begint hij met tegenzin aan zoektocht naar zijn vader. Het wordt een gedwongen confrontatie met zijn verleden. Vrij boeiende metafysische thriller, vermomd als roadfilm met aardig wat galgenhumor, geleverd door de geheime agenten. Moderne versie van parabel van de verloren zoon. Roept herinneringen op aan Wim Wenders, Tarantino (de personages) en Antonioni. Met erg klein budget gedraaid in korrelig zwart-wit met enkele fragmenten in kleur en op Super-8, wat indruk geeft van home movies.

Leneged Enayim Maaraviot

1996 | Drama

Israël 1996. Drama van Joseph Pitchhadze. Met o.a. Eyal Schechter, Ezra Kafri, Liat Glick, Carmel Betto en Yehuda Lazarovitch.

VV.