Ian Emes

Regisseur

Ian Emes is regisseur.
Er zijn 4 films gevonden.

The Munsters' scary little Christmas

1996 | Komedie

Verenigde Staten 1996. Komedie van Ian Emes. Met o.a. Bug Hall, Ann Magnuson en Sam McMurry.

Als de kerstman in het vreemd versierde huis van de Munsters komt, verandert hij op mysterieuze wijze in een debiel

The Munsters Scary Little Christmas

1996 | Horror, Komedie, Fantasy, Familiefilm

Verenigde Staten 1996. Horror van Ian Emes. Met o.a. Sam McMurray, Ann Magnuson, Bug Hall, Sandy Baron en Mary Woronov.

De kleine Eddie Munster (Hall) gelooft niet meer in de kerstman. Dat is heel jammer, want dan heeft hij niets om zich op te verheugen voor de komende feestdagen. Daarom besluit Opa Munster (Baron) in zijn laboratorium een kerstman te creƫren, maar er gaan een paar dingen fout en de kerstman die tenslotte oprijst, is een misbaksel, die niet alleen misbruik van grootvaders werkplaats maakt, maar ook chaos veroorzaakt in de omgeving. Eddie wordt er niet vrolijker door, maar in de finale komt het toch goed. Het scenario van Ed Ferrara en Kevin Murphy valt eigenlijk vies tegen, maar de algehele aankleding van de film ziet er heel leuk uit, hoewel het wel verdacht veel op de ADDAMS FAMILY lijkt. Misschien was dat de bedoeling om zo nog wat van hun succes af te pikken. De waardering is voor de trouwe fans, die dit best door hebben en zich geen rad voor hun ogen laten draaien, maar anderzijds toch heel blij zijn dat de Munsters toch nog voor het kerstfeest gekomen zijn. Het camerawerk is van Roger Lanser. Geen officieel vervolg op HERE COME THE MUNSTERS van het jaar ervoor.

Munsters scary little Christmas

1996 | Drama, Komedie

Verenigde Staten 1996. Drama van Ian Emes. Met o.a. Bug Hall, Ann Magnuson, Sam McMurry en Bug Hail.

De kleine Eddie Munster is het geloof in de kerstman verloren maar zijn opa brengt uitkomst: met wat tovenarij slaagt hij er in de kerstman met z'n helpers ertoe te bewegen een bezoek aan het huis van de Munsters te brengen. De helpers van de kerstman willen echter wel eens iets anders en proberen het bezoek danig te verzieken. Eddie's vader geeft niet zonder slag of stoot op en rust niet voordat iedereen weer in de kerstman gelooft

Knights and Emeralds

1986 | Drama

Verenigd Koninkrijk/Verenigde Staten 1986. Drama van Ian Eames en Ian Emes. Met o.a. Warren Mitchell, Beverly Hills, Christopher Wild, Rachel Davies en Bill Leadbitter.

Twee fanfares, de ene overwegend blank en de andere zwart, zijn rivalen in een kampioenschap voor dansorkesten. Een blanke drummer loopt om muzikale en romantische redenen over naar de tegenpartij. De regisseur van dit aanvaardbare verhaal stond vroeger bekend door zijn animatie. In deze film observeert hij treffend alledaags racisme.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Ian Emes op televisie komt.

Reageer