Segawa Hiroshi is cameraman.
Er zijn 4 films gevonden.

Under the Flag of the Rising Sun

1972 |

Japan 1972. Kinji Fukasaku. Met o.a. Nakamura Kanemon, Nakahara Sanae, Mitani Noboru, Tanba Tetsuro en Hidari Sachiko.

Tanin no Kao

1966 | Drama, Sciencefiction

Japan 1966. Drama van Hiroshi Teshigahara. Met o.a. Tatuya Nakadai, Mikijiro Hira, Kyoko Kishida, Machiko Kyo en Eiji Okada.

Een man wiens gezicht door een explosie zwaar werd verminkt en daardoor een sociale outcast wordt krijgt door plastische chirurgie een ander gezicht aangemeten. Als vreemdeling probeert hij zo opnieuw zijn vrouw te verleiden, die na zijn verminking het niet meer kon opbrengen met hem naar bed te gaan. Zijn tweede identiteit wordt echter al snel een obsessie. Het fascinerende uitgangspunt wordt boeiend uitgewerkt en Nakadai is erg sterk in de veeleisende dubbele hoofdrol. Ook bekend als THE FACE OF ANOTHER.

Suna no onna

1964 | Drama, Experimenteel

Japan 1964. Drama van Hiroshi Teshigahara. Met o.a. Elji Okada, Kyoko Kishida, Kyoto Koshoda, Eiji Okada en Koji Mitsui.

Een man en een vrouw zitten vast in een huisje op de bodem van een gigantische zandkuil. De man probeert te ontsnappen, maar hij wordt door het mulle zand en de dorpelingen in zijn pogingen belemmerd. Gebaseerd op de beroemde roman van Kobo Abe die deze ook voor de film bewerkte. Het opvallende camerawerk van Hiroshi Segawa draagt alles bij aan de beklemmende, erotische sfeer; de regie is opmerkelijk.

Otoshiana

1962 | Misdaad, Experimenteel, Thriller

Japan 1962. Misdaad van Hiroshi Teshigahara. Met o.a. Hisashi Igawa, Kazuo Miyahara, Kunie Tanaka, Sen Yano en Hideo Kanze.

In een moeras vlak bij een arm mijnwerkersstadje wordt een zwerver vermoord. De enige getuige van de moord, een vrouw, wordt later ook vermoord aangetroffen. Een goed gemaakt, maar niet altijd even geloofwaardig misdaaddrama. Ook bekend als THE PITFALL.