Kely McClung

Acteur, Scenarist

Kely McClung is acteur en scenarist.
Er zijn 3 films gevonden.

Kickboxing Academy

1997 | Komedie, Actiefilm, Familiefilm, Drama

Verenigde Staten 1997. Komedie van Richard Gabai. Met o.a. Chyler Leigh, Christopher Lee, David Everett, Daphne Duplaix en Eric Miranda.

Nog eventjes inhaken op de voorbije trend van kickboksfilms van ruim vijftien jaar geleden. Danny (Lee), die ooit in een sportieve match bijna een tegenstander doodde, is getraumatiseerd en wil niet meer vechten. Maar nu heeft zijn school hem nodig in een strijd om het kampioenschap tegen een andere high school. Het spel staat op het niveau van een slecht ingestudeerde toneeluitvoering van middelbare scholieren zonder talent en het voorspelbare scenario van regisseur Gabai en L.A. Maddox is opgebouwd uit clichés. Wie dan toch nog zonodig moet kan beter een film huren of kopen uit de 3 NINJAS- of KARATE KID- reeks.

Stickfighter

1994 | Actiefilm

Verenigde Staten 1994. Actiefilm van Ty Davis. Met o.a. Wayne Crawford, Adam Briles, Kely McClung en Darcy DeMoss.

Helaas een eendimensionele film over wraak nemen, bedoeld voor de onderste schappen van de videotheek. We kunnen deze in het vergeetboek geraakte film niet aanbevelen, omdat het verhaal geen inhoud heeft en het spel nergens naar lijkt. We verwachten niet dat de film in de toekomst overgezet zal worden op DVD en als dat toch gebeurt, hebben we maar één advies: niet kopen of huren. Trap ook niet in een uitzending op tv en laat u óók niet verleiden door handig gemonteerde fragmenten: ze zijn niet representatief. Voorkom teleurstelling. Het scenario is van Kely McClung en Rob Neighbors. Het camerawerk is van Michael Shea.

Stickfighter

1994 | Actiefilm

Verenigde Staten 1994. Actiefilm van B.J. Davis. Met o.a. Adam Briles, Kely McClung, Darcy DeMoss en Wayne Crawford.

Een ex-agent neemt wraak op degene die verantwoordelijk is voor de dood van zijn broer

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Kely McClung op televisie komt.

Reageer