Gustavo Bueno

Acteur

Gustavo Bueno is acteur.
Er zijn 6 films gevonden.

Polvo enamorado

2003 | Thriller

Peru 2003. Thriller van Luis Barrios en Luis Barrios. Met o.a. Gustavo Bueno, Julian Legaspi, Gianella Neyra, Paul Vega en Norka Ramírez.

Ojos que no ven

2002 |

Peru 2002. Francisco J. Lombardi. Met o.a. Gustavo Bueno, Patricia Pereyra en Gianfranco Brero.

Caídos del cielo

1990 | Drama

Spanje/Peru 1990. Drama van Francisco Lombardi. Met o.a. Gustavo Bueno, Marisol Palacios, Carlos Gassols, Elide Brero en Delfina Paredes.

Een blind meisje en de hoofdrolspeler van het verhaal, Humberto, wonen in een huis wat van een ouder echtpaar is. Morsig, psychologisch drama vol met sociale en politieke implicaties. De regisseur is een van de belangrijkste cineasten van de moderne Peruaanse cinema. Scenario van Augusto Cabada en Giovanna Pollaro naar een roman van Julio Ramon Ribeyro. Camerawerk van José Luis Lopez-Linares.

Caidos del cielo

1990 | Komedie

Frankrijk/Peru/Spanje 1990. Komedie van Francisco Jose Lombardi. Met o.a. Marisol Palacios, Gustavo Bueno en Elide Brero.

In de Peruaanse hoofdstad Lima prent een radiopresentator zijn luisteraars in dat ze hun lot in eigen hand hebben. Als hij probeert een jonge vrouw te helpen die hij weerhouden heeft van zelfmoord, ontdekt hij echter dat het tegendeel het geval is

La boca del lobo

1988 |

Peru 1988. Francisco J. Lombardi. Met o.a. Gustavo Bueno, Toño Vega, José Tejada, Gilberto Torres en Berta Pagaza.

Ordetroepen krijgen controle over een kleine plaats die verwoest is door de ondergrondse beweging 'Lichtend Pad', maar moeten zich zonder strategie of bekwame leiding meten met een onzichtbaar leger, totdat er een nieuwe officier arriveert die bekend staat om zijn wreedheid. Goede regie. Scenario van Augusto Cabada, Giovanna Pollarolo en Gerardo Herrero. Camerawerk van José Luis Lopes Linares.

La ciudad y los perros

1985 | Drama

Peru 1985. Drama van Francisco José Lombardi en Francisco J. Lombardi. Met o.a. Pablo Serra, Gustavo Bueno, Juan Manuel Ochoa en Eduardo Adrianzén.

Een film die gaat over het leven op een militaire academie in een ontwikkelingsland. Het systeem schept een universum van verraad en loyaliteit waarin stoer mannelijk gedrag en wreedheid de voornaamste waarden blijken te zijn. Deze zeer harde, anti- militaristische gelijkenis is gebaseerd op de allegorische roman met dezelfde titel van Mario Vargas Llosa. De film met acteurs die buiten hun land onbekend zijn, is zonder enige twijfel goed uitgevoerd, al duurt hij een beetje te lang. Scenario van Jose Watanabe. Camerawerk van Pili Flores Guerra.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Gustavo Bueno op televisie komt.

Reageer