Bay City Rollers

Componist

Bay City Rollers is componist.
Er zijn 2 films gevonden.

The Grimley's

1997 | Komedie

Verenigd Koninkrijk 1997. Komedie van Declan Lowney. Met o.a. Nigel Planer, Samatha Janus, Jack Dee, James Bradshaw en Ryan Cartwright.

Gordon Grimley (Bradshaw) is zeventien en staat voor zijn eindexamen. Hij is dichterlijk en dromerig; hij is bovendien hopeloos verliefd op de nieuwe lerares Engels Geraldine (Janus). Zonder het te weten is de sadistische sportleraar Doug Digby (Dee) zijn rivaal, die hem flink afbeult tijdens de sportlessen. Gordon heeft gelukkig een bondgenoot in zijn muziekleraar, die als twee druppels water lijkt op de populaire leadzanger van de band uit de jaren 1970 Slade, Noddy Holder. Pikant detail: Holder speelt zichzelf. Terwijl zijn vader (Planer uit THE YOUNG ONES) aan de tv zit vastgekluisterd, zoekt zijn gefrustreerde moeder troost bij de buurman. Zou Gordon zijn examen halen? Het allerleukste aan deze korte tv-film zijn de verwijzingen naar de jaren 1970 (de film speelt in Birmingham in 1975) met op de soundtrack Lynsey De Paul die `Sugar Me` zingt, Shane Titley`s met `Vauxhall Viva` of de Bay City Rollers. Het scenario is van Jed Mercurio (die ook CARDIAC ARREST deed).

In meinem Kopf ist jemend, den Du niemals siehst

1990 | Muziek

Duitsland 1990. Muziek van Judith Klinger. Met o.a. Eric Faulker, Alan Longmuir, Stuart Wood en Kass.

Klinger was een naïeve fan van de Schotse popgroep 'The Bay City-Rollers' todat ze achteraf tot de conclusie kwam, dat het niet allemaal glans en glitter bleek te zijn, waarvan ze zo gebiologeerd was, maar dat het net zoals bij andere popgroepen draait om seks en drugs. Ze heeft haar frustratie van zich af gefilmd door een kroniek te maken; nou en?

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Bay City Rollers op televisie komt.

Reageer