Robbie Vincent

Acteur

Robbie Vincent is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

Happidrome

1943 | Komedie, Muziek

Verenigd Koninkrijk 1943. Komedie van Phil Brandon. Met o.a. Harry Korris, Robbie Vincent, Cecil Frederick, Bunty Meadows en Lisa Lee.

Een klassiek acteur huurt amateurs in voor zijn voorstelling en het resultaat is zo bedroevend, dat het een lachsucces wordt. Verfilming van het klassieke hoorspel van de BBC. Heel wat verrukkelijke momenten.

Somewhere in Camp

1942 | Komedie

Verenigd Koninkrijk 1942. Komedie van John E. Blakeley. Met o.a. Frank Randle, Harry Korris, John Singer, Dan Young en Robbie Vincent.

Een verschrikkelijke verzameling oude music hall-grappen, die aaneengeregen worden door een slap verhaal over het leven in het Britse leger. De briljante en vrolijke momenten van anarchistische humor die Randle inbrengt maken veel goed.

Somewhere On Leave

1942 | Komedie, Drama, Oorlogsfilm

Verenigd Koninkrijk 1942. Komedie van John E. Blakeley. Met o.a. Frank Randle, Harry Korris, Robbie Vincent, Dan Young en Pat McGrath.

Drie soldaten en een sergeant doen tijdens hun verlof niets anders dan dronken worden in een poging een vriend van hen te steunen in de liefde. Rommelig verhaal, alleen bedoeld als skelet waar Randle zijn bezielde clownerie aan kan ophangen. Na SOMEWHERE IN ENGLAND en SOMEWHERE IN CAMP is dit de derde aflevering.

Somewhere in England

1940 | Komedie, Drama

Verenigd Koninkrijk 1940. Komedie van John E. Blakeley. Met o.a. Frank Randle, Harry Korris, Robbie Vincent, Winki Turner en Dan Young.

Eerste van een hele reeks zogenaamde Britse streek-komedies met hier de episodische rampen en tegenspoed van een groepje legerrecruten. Destijds ontzettend populair, met bekende komische acteurs en een voor die tijd nieuwe stijl-vulgariteit, later enigszins 'verfijnd' door de CARRY-ON-serie.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Robbie Vincent op televisie komt.

Reageer