Manuel Muñoz

Regisseur, Editor

Manuel Muñoz is regisseur en editor.
Er zijn 12 films gevonden.

Ocaso

2010 | Drama

Chili 2010. Drama van Theo Court. Met o.a. Álvaro Bustamante, Rafael Vazquez en Nano Vázquez.

Drama van Theo Court over de oude butler Rafael, die in het vervallen landhuis van zijn meester zijn dagelijkse plichten vervult. Onderdeel van het Cinema Chile-festival in het Eye Film Instituut.

El Árbol

2009 | Drama

Mexico/Spanje 2009. Drama van Carlos Serrano Azcona. Met o.a. Antonio Martin Beato, David Bermejo, Ana Casado Boch en Maria Brunete.

Een Mexicaanse vader zwerft door een Spaanse stad in afwachting van de uitkomst van een strijd om de voogdij over zijn kinderen. Het niet mogen zien van zijn kinderen tot aan de zitting maakt hem langzaam gek en hij maakt een eenzame tocht met toevallige ontmoetingen, spontane potjes voetbal en andere korte intermezzo's met de geesten uit zijn verleden.

Vuelve El Norteño

1962 | Avonturenfilm

Mexico 1962. Avonturenfilm van Manuel Muñoz. Met o.a. Antonio Aguilar, Lorena Velázquez, 'El Tariácuri' en José Galvez.

Derde en laatste film over de heldendaden van 'El Norteño'. Net als zijn voorgangers bestaat hij uit drie episoden: La emboscada, Cruzada heróica en La sarracina.

Los fenómenos de futbol

1962 | Komedie, Sportfilm

Mexico 1962. Komedie van Manuel Muñoz. Met o.a. Clavillazo, Sara García, Kitty de Hoyos en Dacia González.

Als ze en voetbalwedstrijd gaan bespreken, raken de leden van de club Guadalaraja in moeilijkheden. Natuurlijk spelen in deze vervelende film de voetballers van de genoemde club mee. Vervolg op LAS CHIVAS RALLADAS.

Las chivas ralladas

1962 | Komedie, Sportfilm

Mexico 1962. Komedie van Manuel Muñoz. Met o.a. Clavillazo, Dacia González, Emily Cranz en Sara García.

De geschiedenis van een voetbalelftal en zijn prachtige overwinning op een Braziliaanse ploeg. Gefilmd ter meerdere glorie en vermaak van de voetbalclub Guadalajara, die verschillende keren kampioen werd. Zonder meer onuitstaanbaar. Er is ook nog een vervolg gemaakt: LOS FENOMENAS DEL FUTBOL.

El Norteño

1962 | Avonturenfilm

Mexico 1962. Avonturenfilm van Manuel Muñoz. Met o.a. Antonio Aguilar, El Tiarácuri, Luz María Aguilar en Lucha Villa.

Tweede deel van de avonturen van de gemaskerde 'Norteño, die bestaat uit drie episoden: Torbellino de codicias, El buitre satánico en El vértigo asesino. Niets noemenswaardigs.

Vuelven los Argumedo

1961 | Komedie

Mexico 1961. Komedie van Manuel Muñoz. Met o.a. Antonio Aguilar, Fernando Casanova, Rosa de Castilla en Norma Mora.

Vervolg op AHI VIENEN LOS ARGUMEDO, van dezelfde ploeg en met dezelfde slordige regie. Opnieuw de vertrouwde verwikkelingen van twee vrolijke, getrouwde neven.

Asesinos de la lucha libre

1961 | Western

Mexico 1961. Western van Manuel Muñoz. Met o.a. Miguel Acevea Mejía, Julio Aldama, Joaquín Cordero en Lilia Prado.

Een veeboer moet een verbond sluiten met een paar gemaskerde huurlingen om het op te kunnen nemen tegen andere, eveneens gemaskerde, moordenaars. De film bestaat uit drie episoden: La venganza del Lobo, La muerte de Apolo en El asesino enmascarado. Een B-film zonder enig belang. Een van de huurlingen is 'Blue Demon'.

La Entrega de Chucho el Roto

1959 | Avonturenfilm

Mexico 1959. Avonturenfilm van Manuel Muñoz. Met o.a. Carlos Baena, Adriana Roel, Oscar Pulido en Arturo Martínez.

Laatste van de vier episodenfilms die Manuel Muñoz wijdde aan de edelmoedige bandiet 'Chucho el Roto'. Deze laatste aflevering bevat de episoden genaamd 'El obispo', 'El buen patron', 'La caja fuerte' en 'Deuda saldada'. Net zo middelmatig als de vorige.

La Captura de Chucho el Roto

1959 | Avonturenfilm

Mexico 1959. Avonturenfilm van Manuel Muñoz. Met o.a. Carlos Baena, Adriana Roel, Oscar Pulido en Arturo Martínez.

De voorlaatste aflevering van de door Manuel Muñoz geregisseerde serie over de avonturen van de bandiet 'Chucho el Roto', bestaande uit drie episodes, te weten: 'En su propio trampa', 'El doble juego' en 'La venganza'. Met de komiek Armando Soto la Marina, 'El Chicote', in een bijrol. Niets bijzonders.

Chucho el Roto

1959 | Avonturenfilm

Mexico 1959. Avonturenfilm van Manuel Muñoz. Met o.a. Carlos Baena, Adriana Roel, Oscar Pulido en Arturo Martínez.

De avonturen van een edelmoedige bandiet, in gevecht met een reeks struikrovers. De eerste aflevering van een serie van vier films over dit personage. Deze aflevering bestaat uit drie episodes: [KL]`El juramento`[KLE], [KLE]`Con la m[KA1]ascara del artista`[KLE] en [KLE]`El delincuente`[KLE]. Bleek net zo zwak te zijn als de latere afleveringen (AVENTURAS DE CHUCHO EL ROTO, LA CAPTURA DE CHUCHO EL ROTO, en LA ENTREGA DEL CHUCHO EL ROTO).

Aventuras de Chucho el Roto

1959 | Avonturenfilm

Mexico 1959. Avonturenfilm van Manuel Muñoz. Met o.a. Carlos Baena, Adriana Roel, Oscar Pulido en Arturo Martínez.

Voortzetting van de serie CHUCHO EL ROTO. Dit tweede deel bestaat uit drie episodes: El joyero burlado, Operación ventajosa en Daños y perjuicios. Matig.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Manuel Muñoz op televisie komt.

Reageer