Annette Ernst

Regisseur

Annette Ernst is regisseur.
Er zijn 3 films gevonden.

Der Mann, der alles kann

2012 | Komedie, Misdaad, Romantiek

Duitsland 2012. Komedie van Annette Ernst. Met o.a. Peter Heinrich Brix, Anica Dobra en Philipp Danne.

Een rechercheur en een kapster zijn beiden niet happy met hun werk en dromen van een verandering. Als ze elkaar ontmoeten, is het liefde op het eerste gezicht.

Bettgeflüster & Babyglück

2005 | Komedie, Romantiek

Duitsland 2005. Komedie van Annette Ernst. Met o.a. Nina Weniger, Benjamin Sadler en Katharina Wackernagel.

Een rechercheur en een kapster zijn beiden niet happy met hun werk en dromen van een verandering. Als ze elkaar ontmoeten, is het liefde op het eerste gezicht.

Kiss and Run

2004 | Komedie, Drama

Duitsland 2004. Komedie van Annette Ernst. Met o.a. Maggie Peren, Ken Duken, Anja Herden, Hinnerk Schönemann en Martin Kiefer.

De bijna 25-jarige Emma (Peren) is eigenlijk actrice, maar ze krijgt weinig rollen. Ze verdient haar brood in een videotheek. Haar vriend Max (Duken) test medicijnen en heeft daarom alle tijd van de wereld. Hij hangt rond in de videotheek en kijkt naar pornootjes. De sleur werkt verstikkend en Emma heeft het gevoel dat ze niet opschiet in haar leven. Als ze met Max in de lift blijft steken, besluit ze dat er iets moet veranderen. Ze mist een auditie, ze hoort dat de videotheek dichtgaat, er komt een studio met zonnebanken voor in de plaats en binnenkort is ze jarig... Ook Christo (Sch[KA3]onemann), Max` beste vriend, en Malia (Herden), die binnenkort gaan trouwen hebben problemen: ze kunnen niet meer met elkaar opschieten en hun passie is gedoofd. Tieners Banu (Munteanu) en Leo (Kiefer) zijn nog steeds maagd, terwijl ze lopen te geilen op rijpere leeftijdsgenootjes Jeanette (Schuch) en Nicole (Samonte), maar die hebben geen belangstelling voor het duo. Iedereen ontmoet elkaar in de videotheek. Voor de laatste keer misschien of er ontstaan er nieuwe verbintenissen. Een kijkje in de mikrocosmos van de woonflats in Frankfurt am Main. Het scenario van hoofdrol Peren is aardig, de jonge rolverdeling en debuterend regisseuse Ernst doen hun best en zorgen dat de kijker de tijd vergeet.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Annette Ernst op televisie komt.

Reageer