S. Lily Hui is producer.
Er zijn 3 films gevonden.

Cocaine Godmother

2017 | Drama, Biografie

Verenigde Staten 2017. Drama van Guillermo Navarro. Met o.a. Catherine Zeta-Jones, Juan Pablo Espinosa, Matteo Stefan, Matteo Stefan en Raúl Méndez.

'Mannen hou je makkelijk voor de gek,' fluistert Colombiaanse cocaïne-peetmoeder Giselda (Catherine Zeta-Jones). Voor vrouwen heeft de mannen- en vrouwenverslinder meer respect. 'Vrouwen zijn net spinnen. Ze verstrengelen mannen in hun web totdat ze niet meer kunt ademen.' De Welshe actrice verbeeldt de gevreesde cocaïnebazin met onbedoeld lachwekkend tekenfilmaccent en een dito opgetrokken Billy Idol-bovenlip. Terwijl ze slapende kinderen executeert. En dat allemaal uit de koker van productiehuis Lifetime, ooit opgezet om overdag (huis)vrouwen te inspireren met films over sterke vrouwen. Bezienswaardige rariteit, gebaseerd op feiten.

LaVyrle Spencer's Home Song

1996 | Drama

Canada/Verenigde Staten 1996. Drama van Nancy Malone. Met o.a. Lee Horsley, Polly Draper, Deborah Raffin, Ari Meyers en Stan Kirsch.

Wanneer een student wordt overgeplaatst naar de school van Tom Gardner wordt het hem al snel duidelijk dat de jongen zijn eigen zoon is. Tom heeft nooit geweten dat hij een zoon heeft overgehouden aan het slippertje van jaren geleden. Een en ander blijft ook voor Toms vrouw Claire niet geheim en er ontstaan grote problemen. Claire blijft de jongen zien als bittere consequentie van het bedrog van haar man waarvoor ze hem niet zal kunnen vergeven

Family Blessings

1996 | Drama

Canada/Verenigde Staten 1996. Drama van Nina Foch en Deborah Raffin. Met o.a. Lynda Carter, Steven Eckholdt, Pam Greer, Nina Foch en Ari Meyers.

Lee Reston is al negen jaar weduwe wanneer het noodlot opnieuw toeslaat. Haar oudste zoon komt om bij een ongeluk en haar wereld lijkt in te storten. Christopher, de collega van haar zoon, probeert Lee door deze moeilijke periode heen te helpen. Ook al is hij vijftien jaar jonger gebeurt het onvermijdelijke. Hij en Lee worden verliefd op elkaar. De situatie wordt bizar als ook Lee's 23 -jarige dochter verliefd blijkt te zijn op Christopher. Het is maar de vraag of de liefde tussen Lee en Christopher bestand is tegen deze tegenslagen