Gianni Gavina

Acteur

Gianni Gavina is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Cornetti alla crema

1981 | Komedie, Erotiek

Italië 1981. Komedie van Sergio Martino. Met o.a. Lino Banfi, Edwige Fenech en Gianni Gavina.

Een kale, dikke, ouderende kleermaker met een keurig gezinnetje ontmoet een jonge, ambitieuze zangeres en stelt zichzelf aan haar voor alsof hij vrijgezel is. Na deze eerste leugen volgen nog andere onwaarheden en uiteindelijk moet hij het toch op een akkoordje gooien met zijn vrouw en de verloofde van het meisje. Banale, platvloerse sekskomedie, waarin de Franse schoonheid Edwige Fenech niet zuinig is met haar bloot.

Tutti defunti...tranne i morti

1977 | Horror, Mysterie

Italië 1977. Horror van Pupi Avati. Met o.a. Gianni Gavina, Carlo Delle Piane en Francesca Marciano.

Een voorspelling op een oud handschrift aangaande de dood van negen leden van de familie Zenetti zal uitkomen tijdens de ontdekking van een schat. Iemand lijkt vastbesloten de uitkomst te versnellen door de familieleden stuk voor stuk te vermoorden. Het spel is goed maar moordmysteries zijn niet echt regisseur Avati's stiel.

Buttiglione diventa capo del servizio segreto

1975 | Komedie, Drama

Italië 1975. Komedie van Mino Guerrini. Met o.a. Jacques Dufilho en Gianni Gavina.

Vervolg op de rampspoeden die de stumperende generaal Buttiglione overkomen. Deze keer heeft de belachelijke en onhandige generaal als hoofd van de geheime dienst het bevel over een belangrijke contra-spionage operatie, tot groot verdriet van agenten aan beide kanten. Met een beter script was dit nog een leuke persiflage geweest op spionagefilms. Vervelende onzin.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Gianni Gavina op televisie komt.

Reageer