Alberto Durant

Regisseur, Scenarist

Alberto Durant is regisseur en scenarist.
Er zijn 5 films gevonden.

Coraje

1998 |

Peru/Spanje 1998. Alberto Durant. Met o.a. Ana Ponce, Martin Abrisqueta, Maria Teresa Zu¤iga, Jorge Chiarella en Salvador del Solar.

Alias la Gringa

1991 |

Spanje 1991. Alberto Durant. Met o.a. Elsa Olivero, Orlando Sacha en German Gonzales.

Alias 'La Gringa'

1991 | Drama, Misdaad

Spanje/Peru 1991. Drama van Alberto Durant. Met o.a. Germán González, Juan Manual Ochoa, Orlando Sacha, Elsa Olivero en Gonzalo de Miguel.

Dit strakke, boeiende gevangenisdrama was een van de meest succesvolle Peruaanse films in jaren, en gebaseerd op ware gebeurtenissen. Een misdadiger die berucht is vanwege zijn ontsnappingen, wordt naar een naargeestige gevangenis op een eiland gestuurd. Daar ontmoet hij een geleerde professor, die vals beschuldigd wordt van terrorisme. Hun onwaarschijnlijke vriendschap wordt op de proef gesteld door de intriges van de veroordeelde binnen de gevangenisgemeenschap en de uiteindelijke catastrofale opstand.

Malabrigo

1986 | Mysterie

Cuba/Peru/Duitsland 1986. Mysterie van Alberto Durant. Met o.a. Charo Verástegui, Luis Alvarez, Ricardo Blume en Annia Linares.

Een vrouw reist naar Malabrigo om daar haar man te ontmoeten. Daar wordt ze echter niet goed ontvangen en ze hoort dat haar man is verdwenen. Een verslaggever en een oude man helpen haar bij de zoektocht. Goed camerawerk en een zeer interessant script.

Ojos de perro

1981 | Drama

Cuba/Peru/Mexico 1981. Drama van Alberto Durant. Met o.a. José María Salcedo, Jorge Guerra, Ricardo Blume en María A.Pérez.

De penetratie van de multinationals in de Peruaanse suikerindustrie wordt in beeld gebracht aan de hand van de geschiedenis van de eerste vakbond in de stad Trujillo die in 1921 werd opgericht. Moedige en prijzenswaardige film.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Alberto Durant op televisie komt.

Reageer