Robert Cavallo

Producer

Robert Cavallo is producer.
Er zijn 3 films gevonden.

Angus

1995 | Familiefilm, Komedie

Verenigde Staten/Duitsland/Frankrijk/Verenigd Koninkrijk 1995. Familiefilm van Patrick Read Johnson. Met o.a. Charlie Talbert, George C. Scott, Kathy Bates, Rita Moreno en Chris Owen.

Angus Bethune is veertien en te dik. Hij wordt daarom gepest en de aanstichter is de populaire bink van de school, Rick Sanford. Een variatie op het thema van CARRIE, maar zonder bloed, horror of humor.

Under the Cherry Moon

1986 | Muziek, Romantiek, Drama

Verenigde Staten 1986. Muziek van Prince. Met o.a. Prince, Jerome Benton, Kristin Scott Thomas, Steven Berkoff en Francesca Annis.

Christopher Tracy (Prince) werkt als pianist in een bar in Nice met zijn beste vriend Tricky (Benton), maar het is veel lucratiever om een mooie, rijke, jonge vrouw aan de haak te slaan. Erfgename Mary Sharon (Scott Thomas) valt wel voor zijn charmes, maar haar vader is wat minder van Tracy gecharmeerd. Nadat hij een Oscar kreeg voor de muziek van Purple Rain leek het Prince dat hij de film best zelf kon regisseren. Het, op een rare manier eigenlijk best aardige, resultaat kreeg vijf Razzies, Prince revancheerde zichzelf een jaar later met de leuke concertfilm Sign ‘o’ the Times.

Purple Rain

1984 | Drama, Muziek, Romantiek

Verenigde Staten 1984. Drama van Albert Magnoli. Met o.a. Prince, Apollonia Kotero, Morris Day, Olga Karlatos en Jerome Benson.

Prince is The Kid, leider van funkgroep The Revolution, die is ontstaan in een funkdiscotheek waar de concurrentie groot is en de muzikanten zichzelf helemaal moeten geven om aan de top te blijven. The Kid kampt met verschillende problemen: ouders die voortdurend ruziën en vechten, een rivaal op professioneel vlak, een niet al te eenvoudige romance met de knappe Kotero en conflicten binnen de groep zelf. Hij trekt zich terug in zijn muziek, die een weerspiegeling wordt van zijn leven. Filmdebuut van Prince richt zich uiteraard in de eerste plaats op zijn fans, die ongetwijfeld zullen genieten van deze door Magnoli en William Blinn geschreven pseudo-biografische prent. Prince verwierf een Oscar voor zijn song-score.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Robert Cavallo op televisie komt.

Reageer