Jack Bernhard

Regisseur, Scenarist

Jack Bernhard is regisseur en scenarist.
Er zijn 5 films gevonden.

The Second Face

1950 | Drama

Verenigde Staten 1950. Drama van Jack Bernhard. Met o.a. Ella Raines, Bruce Bennett, Rita Johnson, Jane Darnell en John Sutton.

Nauwkeurig verslag van de effecten van plastische chirurgie op Raines wier gezicht ontsierd werd door littekens.

Search for Danger

1949 | Mysterie

Verenigde Staten 1949. Mysterie van Jack Bernhard. Met o.a. John Calvert, Albert Dekker, Myrna Dell, Douglas Fowley en Ben Welden.

De Falcon (Calvert) moet de verdwenen partner zoeken van een beroepsgokker. Wanneer hij deze gevonden heeft, leidt dit tot moord en diefstal. Praatzieke film met weinig actie, die nog enigszins gered wordt door de prestatie van enkele ervaren acteurs als Dekker, Weldon en Fowley. Het fantasieloze scenario werd geschreven door regisseur Martin, naar een verhaal van Jerome Epstein. Paul Ivans stond achter de camera. Dit werd tevens de film-zwanezang van het personage van de Falcon, die een oneervolle dood stierf. Hij kwam weer even tot leven tijdens televisieseizoen 1954-55 toen Charles McGraw 39 afleveringen lang in de huid van de Falcon kroop.

Unknown Island

1948 | Horror, Avonturenfilm

Verenigde Staten 1948. Horror van Jack Bernhard. Met o.a. Virginia Grey, Philip Reed, Richard Denning en Barton MacLane.

Een vervelend verhaal over geleerden die op een vreemd eiland op zoek zijn naar prehistorische monsters, waarin we het moeten doen met fantasieloze trucages.

The Hunted

1948 | Misdaad

Verenigde Staten 1948. Misdaad van Jack Bernard en Jack Bernhard. Met o.a. Preston Foster, Belita, Pierre Watkin en Edna Holland.

Een kleine film waarin Foster een agent speelt die zijn uiterste best doet zijn vriendin Belita te hervormen. Accuraat geproduceerd.

Appointment with Murder

1948 | Mysterie

Verenigde Staten 1948. Mysterie van Jack Bernhard. Met o.a. John Calvert, Catherine Craig, Lyle Talbot, Jack Reitzen en Robert Conte.

De Falcon (Calvert) krijgt van een verzekeringsmaatschappij de opdracht een zaak rond gestolen schilderijen te onderzoeken. Het spoor leidt hem van Hollywood naar Italiƫ. Een langdradige, vervelende aflevering, die in niets meer lijkt op de populaire Falcon-serie met Sanders en Conway. Dit is een absoluut dieptepunt, ook al doet Calvert zijn best het de toeschouwer aangenaam te maken. Het inspiratieloze scenario werd neergepend door Joel Malone. Harold Swanton en Walter Strange bedienden de camera. Vervolg: SEARCH FOR DANGER. Zie ook: The Falcon-serie.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Jack Bernhard op televisie komt.

Reageer