Clare Kilner

Regisseur

Clare Kilner is regisseur.
Er zijn 4 films gevonden.

American Virgin

2009 | Komedie

Verenigde Staten 2009. Komedie van Clare Kilner. Met o.a. Jenna Dewan Tatum, Chase Ryan Jeffery en Rob Schneider.

De nette studente Priscilla is aangesloten bij een clubje dat tegen seks voor het huwelijk is. Haar lidmaatschap komt echter in gevaar als ze in een dronken bui topless wordt gefotografeerd.

The Wedding Date

2005 | Romantische komedie

Verenigde Staten 2005. Romantische komedie van Clare Kilner. Met o.a. Debra Messing, Dermot Mulroney, Holland Taylor, Amy Adams en Jack Davenport.

Haar zusje gaat trouwen in Engeland, en om niet alleen op het feest te hoeven verschijnen huurt de vrijgezelle Amerikaanse Kat (Debra Messing) een knappe gigolo (Dermot Mulroney) in. Vele clich├ęs over mannen en vrouwen, trouwpartijen en Engelsen volgen, in een stroperig geregisseerde romantische komedie die wil herinneren aan Four Weddings and a Funeral, My Best Friend's Wedding, My Big Fat Greek Wedding en andere films met 'Wedding' in de titel.

How to Deal

2003 | Komedie, Romantiek

Verenigde Staten 2003. Komedie van Clare Kilner. Met o.a. Mandy Moore, Trent Ford, Allison Janney, Alexandra Holden en Dylan Baker.

De 17-jarige Halley Martin (Moore) heeft een moeder met problemen (scheiding), een vriendin met problemen (eerste seksuele ervaring), een oma met problemen (mild cannabismisbruik) en een vriendje (Ford) met problemen (ontrouw). Houdt ze zich staande? Het acteerwerk van de hoofdrolspelers Moore en Ford valt niet tegen. Het tamelijk volwassen script tilt deze film uit boven de meeste genregenoten. Jammer genoeg ligt de nadruk in How to Deal wel heel erg op de relatieperikelen tussen de hoofdrolspelers, en laat de afloop zich makkelijk raden.

Daphne & Apollo

1996 | Korte film

Verenigd Koninkrijk 1996. Korte film van Clare Kilner.

Filmpje over een schoolreisje naar het museum, waar Daphne een ontmoeting heeft met een Apollo beeld. 17 jaar later is Daphne terug in het museum

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Clare Kilner op televisie komt.

Reageer