Jerry Kramer

Regisseur, Producer

Jerry Kramer is regisseur en producer.
Er zijn 4 films gevonden.

Viva Vietnam: A White Trash Adventure Tour

1995 | Komedie

Verenigde Staten 1995. Komedie van Jerry Kramer.

VV.

Moonwalker

1988 | Musical, Fantasy, Muziek

Verenigde Staten 1988. Musical van Jerry Kramer, Colin Chilvers en Jim Blashfield. Met o.a. Michael Jackson, Joe Pesci, Kellie Parker, Brandon Quintin Adams en Sean Lennon.

Een aantal kinderen ontdekt dat misdadiger Mr. Big van plan is om alle kinderen in Amerika verslaafd te maken aan drugs. Gelukkig is hun grote vriend Michael Jackson in het bezit van superkrachten en bindt hij de strijd aan met de schurk. Gemaakt op het hoogtepunt van de roem van de superster. De wat warrige film, die in de VS niet eens de bioscoop haalde, bestaat voornamelijk uit enkele lang uitgesponnen videoclips, waaronder die van Smooth Criminal. Moonwalker is dus eigenlijk alleen leuk voor fans van Jacksons energieke zang, dans en hersenspinsels.

Modern Girls

1986 | Drama

Verenigde Staten 1986. Drama van Jerry Kramer. Met o.a. Daphne Zuniga, Virginia Madsen, Cynthia Gibb, Glayton Rohner en Chris Nash.

Drie vrijgevochten meiden bezoeken op een verloren ochtend allerlei punk-bijeenkomsten in L.A. Niet bepaald een spirituele Odyssee. Een totale flop, die de jonge actrices - die zich in andere films van een veel betere kant hebben laten zien - te schande maakt. Het dieptepunt is wel de scène aan de speeltafel, waar Madsen bijna door een bende verkracht wordt.

Making Michael Jackson's Thriller

1983 | Horror, Muziek, Documentaire

Verenigde Staten 1983. Horror van John Landis en Jerry Kramer. Met o.a. Michael Jackson en Ola Ray.

De film bestaat uit twee delen: eerst MICHAEL JACKSON`S THRILLER (14 minuten), de geruchtmakende `clip`, waarin Jackson achtereenvolgens in een katachtige weerwolf en in een zombie verandert om zijn vriendin de stuipen op het lijf te jagen, daarna MAKING THRILLER (46 minuten) met o.m. beelden van make up- expert Rick Baker aan het werk, dansrepetities met choreograaf Michael Peters, fragmenten uit enkele andere Jackson-clips en interviews met Jackson en Landis. Erg leuk en een absolute 'must' voor Jackson-fans.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Jerry Kramer op televisie komt.

Reageer