Vigga Bro is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Sekten

1997 | Horror, Thriller

Denemarken 1997. Horror van Susanne Bier. Met o.a. Stina Ekblad, Ghita Nørby, Christina Ankerskjold, Camilla Søeberg en Ulrich Thomsen.

Mona geniet met haar vriendinnen van de tijd voor haar huwelijk en laat zich de toekomst voorspellen door een waarzegster. Die voorspelt echter niet veel goeds. Kort daarop raakt Mona's beste vriendin onder invloed van een sekte. Omdat de politie niet direct iets doet, gaat Mona zelf op pad om haar vriendin te bevrijden

Barndommens gade

1986 | Drama

Denemarken 1986. Drama van Astrid Henning-Jensen. Met o.a. Sofie Gråbøl, Vigga Bro, Torben Jensen, Carl Quist Møller en Louise Fribo.

Een nobele, maar te stugge poging om de gelijknamige bestseller van schrijfster Tove Ditlevsen te verfilmen: de groeipijnen van een arm, poëtisch aangelegd meisje in een miserabele woonwijk van Kopenhagen in de jaren dertig. Het gezin verkeert in financiële problemen, de vader is werkeloos en houdt er politieke ideeën op na die niet goed liggen. Magere, maar mooie Grabø overtuigt in het weergeven van droevige stemmingen die veroorzaakt worden door onopgeloste en vage conflictsituaties.

Nur stiger den

1966 | Komedie, Avonturenfilm

Denemarken 1966. Komedie van Annelise Hovmand. Met o.a. Louis Miehe-Renard, Ghita Nørby, Morten Grunwald, Vigga Bro en Aksel Strøbye.

Een fietsenmaker wil zijn eigen vliegtuig bouwen, ondanks spot, tegenslagen en financiële tekorten en klachten van zijn zwangere vrouw, die wil dat hij allereerst aan zijn broodwinning denkt. De eerste vlucht wordt bijna gestopt door de schuldeisers, maar blijkt toch een succes, terwijl de vrouw ondertussen een zoon baart. Deze gemoedelijke komedie met de nodige achtervolgingen en intriges om geld, is op de grond onderhoudender dan de overigens bekwaam gefilmde en getruceerde vliegscènes; hij herinnert te veel aan àndere en spectaculairdere films over luchtvaartpioniers.