Robert Cordier

Acteur

Robert Cordier is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

J'irai au paradis car l'enfer est ici

1997 | Misdaad

Frankrijk 1997. Misdaad van Xavier Durringer. Met o.a. Arnaud Giovaninetti, Gérald Laroche, Claire Keim, Jean Miez en Brigitte Catillon.

Fran[KA10]cois (Giovaninetti) is de opstandige zoon van Cardone (Duval), een machtige peetvader. Hij ontsnapt op het nippertje aan een moordaanslag. Hij zoekt bescherming bij een vriend van zijn vader, die de leider van een gevaarlijke gangsterbende is. Deze laat hem, terwijl hij de zaak tracht op te helderen, onderduiken bij een zekere Rufin (Laroche), een jonge huurmoordenaar. Het tweetal komt terecht in een genadeloze, gewelddadige strijd tussen de bendeleden. Harde, realistische gangsterfilm die een geheel ander beeld geeft van de onderwereld dan Amerikaanse films. Niet erg opwekkend, maar dat is het grote banditisme, ontdaan van de film-romantiek, ook niet. In dit milieu telt uitsluitend het overleven. Goed spel van de voor het merendeel onbekende acteurs die afkomstig zijn uit La Lézarde, het toneelgezelschap van regisseur Durringer, die het scenario schreef met Jean Miez, ooit een berucht gangster. Matthieu Vadepied stond achter de camera. Niet voor gevoelige zielen. Dolby Stereo.

All Together Now

1969 | Drama, Erotiek

Verenigde Staten 1969. Drama van William L. Allan. Met o.a. Celeste Eslar, Ela Mitzo, Robert Cordier, Thomas Baker en Helen Stewart.

Een schrijfster krijgt van haar uitgever de opdracht een erotische roman te schrijven. Ze aanvaardt het voorschot, maar aangezien ze zelf weinig onderlegd is in de liefde schiet het boek slecht op. Uiteindelijk besluit ze te gaan experimenteren en begint een lesbische relatie met haar vriendin Inez. Dit serieus bedoeld melodrama is geen seconde geloofwaardig en wordt door een cast nobele onbekenden routineus afgehaspeld. Het thema is bovendien door de tand des tijds serieus aangevreten, zodat de film geen enkele bestaansreden meer heeft. Doorspoelen.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Robert Cordier op televisie komt.

Reageer