Therese Liotard

Acteur

Therese Liotard is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Bergerac: There For The Picking

1990 | Misdaad

Verenigd Koninkrijk 1990. Misdaad van Gordon Flemyng. Met o.a. John Nettles, Terence Alexander, Therese Liotard, Ken Cranham en Simon Chandler.

Hoewel hij pas met pensioen gegaan is onderzoekt detective Bergerac met tegenzin een zaak van verdwenen miljoenen en twijfelachtige verkoop van wapens. Het grootste gedeelte van het verhaal (dat nogal van toevalligheden aan elkaar hangt) speelt zich af in Frankrijk, maar alles wel beschouwd is het geheel toch niet meer dan een snel in elkaar geflanst avontuur voor de eens zo populaire speurneus.

Un Ragazzo di Calabria

1987 | Familiefilm, Drama

Frankrijk/Italiƫ 1987. Familiefilm van Luigi Comencini. Met o.a. Santo Polimeno, Diego Abatatuono, Therese Liotard, Giada Faggioli en Jacques Peyrac.

Een arme jongen met een passie voor hardlopen overwint het verzet van zijn familie en wint een wedstrijd. Het verhaal speelt zich af op het Italiaanse platteland omstreeks 1965, toen het leven nog betrekkelijk simpel was en vaders met hun kinderen konden doen wat ze wilden. Een voorspelbaar verhaal met een goede bezetting; geschikt voor het hele gezin.

Bergerac

1981 | Misdaad, Mysterie

Verenigd Koninkrijk 1981. Misdaad van Robert Banks Stewart. Met o.a. John Nettles, Terence Alexander, Cecile Paoli en Therese Liotard.

Stewart cre[KA3]eerde en produceerde aanvankelijk deze oerpopulaire Britse detective-serie, gesitueerd op het Kanaaleiland Jersey. De moedige en rechtschapen detective- sergeant Jim Bergerac (Nettles) is de macho smeris die meestal betrokken geraakt in zaakjes van de super-rijken die in de ge[KA3]isoleerde samenleving van de eiland-miljonairs grote sier verkopen. Zijn kompanen worden gespeeld door Alexander, de Britse leading man uit de jaren 1950, als Bergerac`s ex-schoonvader Charlie Hungerford en door de knappe brunette Paoli als zijn gewezen vriendin Francine. Later in de reeks trekt Bergerac zich uit de politiemacht terug en deelt hij zijn leven - tussen freelance detective-opdrachten in - met Danielle Aubry (gespeeld door Liotard). De themasong van de serie werd gecomponeerd door George Fenton. Elke episode duurt circa 100 minuten. De serie liep van 1981 tot 1991.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Therese Liotard op televisie komt.

Reageer