Danielle Hill is acteur en scenarist.
Er zijn 3 films gevonden.

Beneath Clouds

2002 | Drama

Australië 2002. Drama van Ivan Sen. Met o.a. Danielle Hall, Damian Pitt, Jenna Lee Connors, Simon Swan en Mundurra Weldon.

Prachtig gefotografeerde en geregisseerde opgroei-roadmovie waarin de blank ogende Lena, dochter van een aboriginal moeder en een Ierse vader, op weg gaat naar Sydney om haar vader te zoeken. Onderweg komt ze Vaughn tegen, een aboriginal jongen die ontsnapt is uit een jeugdinstelling en naar zijn doodzieke moeder toe wilt. Beiden verpersoonlijken voor de ander wat ze proberen te ontvluchten. Zij wil weg van de beperkende omstandigheden van haar afkomst, hij wil weg van de vijandige maatschappij. In de verlaten woestijn zijn ze op elkaar aangewezen. Regisseur, en voormalig fotograaf, Ivan Sen (1972, Australië) kreeg op het filmfestival van Berlijn de prijs voor het beste debuut.

A Texas tragedy

1995 | Drama

Verenigde Staten 1995. Drama van Bill D'Elia. Met o.a. Akin Babatunde, Rebeccah Bush, Bonnie Bartlett, Michael Hayden en Laura Leighton.

De geslaagde yup Luke Constabel heeft alles wat zijn hart begeert: geld, aanzien en een aantrekkelijke verloofde. Maar dit alles verliest hij letterlijk in één klap nadat hij door een auto-ongeluk invalide raakt. Pas na maanden laat een verbitterde Luke zich strikken voor een afspraakje met de mooie maar eenvoudige Laurette. Er springt een vonk over en binnen de kortste keren is hun relatie en feit. Luke's machtige opa is ervan overtuigd dat Laurette uit is op het familiefortuin, maar ondanks diens tegenwerking huwt Luke zijn Laurette. De familie stelt alles in het werk om het tweetal uiteen te drijven en opa ontneemt zijn kleinzoon uiteindelijk al zijn privileges. Luke is gebroken en beraamt een plan dat uiteindelijk in een tragedie zal eindigen

Fatal vows

1994 |

Verenigde Staten 1994. John Power. Met o.a. David Faustino, Ben Gazzara, John Stamos en Cynthia Gibb.

Alexander O'Hara is een alleenstaande moeder die de eindjes aan elkaar moet knopen. Haar leven raakt in een stroomversnelling wanneer zij de mysterieuze Nick Pagan ontmoet. Zij trouwen al snel en alles lijkt prima te gaan, totdat ze ontdekt dat Nick betrokken lijkt bij een aantal moorden. Het leven van haar en haar zoontje loopt gevaar en zij doet een wanhopige poging om aan hem te ontsnappen