Pax Wassermann

Editor

Pax Wassermann is editor.
Er zijn 3 films gevonden.

City of Ghosts

2017 | Documentaire

Verenigde Staten 2017. Documentaire van Matthew Heineman.

Aziz, Mohamad en Hamoud, drie jongemannen achter de goed geïnformeerde burgerjournalistengroep 'Raqqa is Being Slaughtered Silently', staan op de dodenlijst van IS vanwege hun online berichtgeving over de terreurbeweging. Een observerende documentaire die laat zien hoe gewone jongens actief werden in de mediaoorlog nadat hun Syrische thuisstad Raqqa door IS werd uitgeroepen tot hoofdstad van het kalifaat en veranderde in een spookstad. Meeslepend en schokkend verslag over moed, angst, extremisme en terreur, verzet plegen en leven in ballingschap.

She’s Funny That Way

2014 | Komedie

Verenigde Staten/Duitsland 2014. Komedie van Peter Bogdanovich. Met o.a. Imogen Poots, Owen Wilson, Jennifer Aniston, Rhys Ifans en Will Forte.

Toneelregisseur Arnold Albertson (Wilson) bestelt call girl Isabella (Poots) op zijn hotelkamer, en ziet haar tot zijn ontsteltenis terug bij de auditie van een van zijn stukken. Albertsons vrouw speelt daarin de hoofdrol, haar tegenspeler heeft gezien hoe Isabella de hotelkamer van Arnold binnensloop. Voor zijn screwball-komedie citeert regisseur Bogdanovich uit klassiekers uit het genre, She's Funny That Way mist helaas het scherpe randje dat die films zo bijzonder maakte. Maar Poots is leuk, en wie niet al te hoge verwachtingen heeft, zal niet teleurgesteld zijn.

Which Way Home

2009 | Documentaire

Verenigde Staten 2009. Documentaire van Rebecca Cammisa.

Jonge illegalen worden gevolgd op hun reis door Mexico, zonder begeleiding, naar de Verenigde Staten

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Pax Wassermann op televisie komt.

Reageer