Debi Thibeault

Acteur

Debi Thibeault is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Death Collector

1989 | Sciencefiction, Actiefilm, Western

Verenigde Staten 1989. Sciencefiction van Tom Gniazdowski. Met o.a. Daniel Chapman, Ruth Collins, Karen Rizzo, Loren Blackwell en John Scott.

Deze combinatie van SF, western, satire en actie is traag in elk van de uitgeprobeerde genres. In een door armoede getroffen toekomstige maatschappij, vecht een zingende cowboy tegen zijn oude vijand, een verzekeringsmagnaat, die sinds de economische crisis de machtigste man in de stad is. Een low-budget film, gemaakt in het Amerikaanse Connecticut.

Cemetery High

1989 | Horror, Komedie

Verenigde Staten 1989. Horror van Bechard. Met o.a. Debi Thibeault, Karen Nielsen, Lisa Schmidt, Simone en Ruth Collins.

Een bloederige horror-komedie over vier potige vigilante- dames die net van school zijn en zich met geweld keren tegen 'mannelijke onderdrukkers'. Zij krijgen hulp van de wulpse Collins, die de slachtoffers moet uitlokken. Ouderwets en saai. Reeds in 1987 geschoten, maar op de plank gebleven totdat de film direct op video uitkwam. Ook bekend als ASSAULT OF THE KILLER BIMBOS.

Galactic Gigolo

1988 | Sciencefiction, Komedie

Verenigde Staten 1988. Sciencefiction van Gorman Bechard. Met o.a. Carmine Capobianco, Debi Thibeault, Ruth Collins, Angela Nicholas en Frank Stewart.

Ergens in de ruimte is een planeet, die niet bewoond wordt door mensachtige aliens, maar door groente-achtige vegetaties. In deze amateuristische SF-komedie neemt een broccoli-plant een menselijke gedaante aan en tijdens zijn twee weken durende vakantie in Connecticut probeert hij zoveel mogelijk vrouwen te versieren. Pijnlijk onkomisch voorbeeld van regionale filmproductie.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Debi Thibeault op televisie komt.

Reageer