Adam Hicks

1992 Acteur

Adam Hicks (1992) is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Lemonade Mouth

2011 | Musical

Verenigde Staten 2011. Musical van Patricia Riggen. Met o.a. Bridgit Mendler, Hayley Kiyoko, Adam Hicks en Blake Michael.

Olivia, Charlie, Ben, Mo, en Stella lijken op het eerste gezicht niets met elkaar gemeen te hebben, tot ze tijdens het nablijven per ongeluk een gezamenlijke liefde voor muziek ontdekken. Op aandringen van hun muzieklerares, mevrouw Reznick, besluiten ze een band te vormen en mee te doen aan de talentenjacht Rising Star. Het is niet altijd even eenvoudig, maar dankzij hun volharding en hun vriendschap bereiken ze uiteindelijk toch de top.

How to Eat Fried Worms

2006 | Komedie, Familiefilm

Verenigde Staten 2006. Komedie van Bob Dolman. Met o.a. Luke Benward, Hallie Kate Eisenberg, Kimberly Williams-Paisley, Tom Cavanagh en Adam Hicks.

Niet te versmaden: een broodje pindakaas met wormenjam. De elfjarige Billy moet eraan geloven in How to Eat Fried Worms, want hij heeft als nieuweling op school - opgejut door een pestkop - beweerd dat hij wormen eet. Het resultaat is een weddenschap waarbij beide koters voor het einde van de week tien wormen moeten verorberen. Het gelijknamige bronboek uit 1973 is nog steeds populair in de VS, hoewel enigszins controversieel vanwege de dierenbeulerij (wormen levend frituren is niet netjes). De filmversie (met nepwormen!) is tam, alleen bedoeld voor jonge jongens, zonder onderonsjes voor eventueel meekijkende volwassenen.

The 12 Dogs of Christmas

2005 | Familiefilm

Verenigde Staten 2005. Familiefilm van Kieth Merrill. Met o.a. Jordan-Claire Green, Susan Wood, Adam Hicks, Bonita Friedericy en John Billingsley.

Kerstmis 1930. Wanneer Emma's vader werkloos wordt, stuurt hij Emma naar haar tante Delores in Doverville. Er is een conflict tussen de burgemeester, die niet wil dat er honden worden gehouden, en Cathy Stevens en haar zoontje Mikey, die straathonden opvangen. Emma raakt bevriend met Mikey en heeft een plan om de burgemeester op andere gedachten te brengen.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Adam Hicks op televisie komt.

Reageer