Catherine Cazan

Acteur

Catherine Cazan is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

Un amour de sable

1980 | Drama, Romantiek

Frankrijk 1980. Drama van Christian Lara. Met o.a. Jacques Weber, Anne Dolans, Evelyne Dassas, Jean-Jacques Moreau en Christine Laurent.

In Belle-Ile-en-Mer probeert Angela te herstellen van de gevolgen van een zenuwinzinking, daarbij vergezeld door een verpleegster. Zij had het plan opgevat haar man en zijn minnares te doden. Vervolgens komen deze twee om bij een auto-ongeluk, waar zij niets mee te maken heeft. Toch voelt zij zich vreselijk schuldig. Zij vertelt haar geschiedenis aan een andere vakantieganger, een gescheiden dierenarts, die haar bevrijdt van haar obsessie. Een mooi en moeilijk thema voor, bijvoorbeeld, iemand als Marguerite Duras. De voor het overige sympathieke, oprechte en soms ontroerende film van Lara - overigens de vader van de Antilliaanse cinema - kent gebreken en langdradige momenten. Het thema is hij bij lange na niet meester. Ook bekend als ANGELA.

Elle en veut

1975 | Erotiek

Frankrijk 1975. Erotiek van Henri Sala. Met o.a. Martine Capdevielle, André Graff, René Roche, Catherine Cazan en Jacques Arnaud.

Een jonge del droomt ervan filmster te worden, en moet proefopnamen maken met achtereenvolgens twee jongens, de (vrouwelijke) producer en ten slotte ook nog met de echtgenoot van deze laatste. Wanneer zij denkt het contract te krijgen, smijten ze haar de deur uit want de film is af! Het enige idee in deze mislukte en met grote haast in elkaar gezette rolprent. Sala of de pornofilm van laag allooi. Daarmee is alles wel gezegd. Ook bekend als J'EN VEUT.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Catherine Cazan op televisie komt.

Reageer