Gary Delfiner

Regisseur, Scenarist, Producer

Gary Delfiner is regisseur, scenarist en producer.
Er zijn 3 films gevonden.

Teach Me

1998 | Erotiek

Verenigde Staten 1998. Erotiek van Gary Delfiner. Met o.a. Shannon Leahy, Raasa Leela Shields, Greg Provance, Michelle Pawlina en Milan Tainan.

De auteur van erotische verhalen moet inspiratie opdoen en mag kijken hoe een stel in extase geraakt. De film is nauwelijks een softpornootje te noemen, want met wat blote borsten heb je het wel gehad. Mensen die niets gewend zijn, vinden het meer dan genoeg en genieten intens, zelfs van het verhaal. Wij hebben echter in het scenario van regisseur Delfiner en Angela Master niet echt een intrige kunnen ontdekken. We gingen na een kwartiertje geeuwen, ongedurig wiebelen en hoopten dat het snel voorbij zou zijn, maar een blik op de klok leerde ons dat het nog één uur en tien minuten zou duren. Oef.

Escape From Wildcat Canyon

1998 | Avonturenfilm, Familiefilm

Canada 1998. Avonturenfilm van Marc Voizard. Met o.a. Dennis Weaver, Michael Caloz, Peter Keleghan, Barbara Radecki en Frank Schorpion.

De elf-jarige Peter (Caloz) leidt met zijn ouders Doug (Keleghan) en Jaynie Flint (Radecki) een rustig bestaan op het platteland van Quebec. Hij houdt zielsveel van zijn eenzame grootvader Martin (Weaver), die in de buurt woont. Zijn vader vertelt dat hij waarschijnlijk een baan in New York zal krijgen. De verhuizing naar de grote stad lijkt Peter maar niks. Om de bittere pil te slikken mag Peter met zijn opa op een visvakantie naar het Noorden van Canada. Boven de verlaten Wildcat Canyon moet hun vliegtuigje een noodlanding maken. Piloot Tully (Vrana) raakt ernstig gewond en de radio blijkt kapot te zijn. Martin en Peter gaan door het woeste gebied op zoek naar hulp. Spannende survival-film over een oude man met suikerziekte en genoeg insuline voor twee dagen (een schitterende rol van Weaver) en zijn kleinzoon die natuurgeweld en wilde dieren moeten trotseren. De film is geloofwaardig en de personages zijn eerder helden tegen wil en dank dan supermannen. Vooral jonge kijkers die van een spannend verhaal houden, zullen aan het scherm geplakt blijven, maar ook volwassenen kunnen best genieten van deze uitstekend gemaakte, maar niet bepaald originele avonturenfilm. Het scenario is van Robert Gosnell. Knappe fotografie van Stephen Reizes.

Killer

1994 | Misdaad, Film noir, Thriller

Verenigde Staten 1994. Misdaad van Mark Malone. Met o.a. Anthony LaPaglia, Mimi Rogers, Matt Craven, Peter Boyle en Monika Schnarre.

Huurmoordenaar Mick krijgt van George opdracht om zijn ongeneeslijke zieke vriendin Fiona koud te maken. Hoewel Mick nooit betrokken raakt bij zijn slachtoffers, maakt deze keer een uitzondering. Het scenario in film noir stijl graaft niet diep, maar geeft duidelijk gestalte aan de hoofdpersonages en zorgt ervoor dat je blijft kijken. Ook bekend als BULLETPROOF HEART.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Gary Delfiner op televisie komt.

Reageer