Daniel Radell

Acteur

Daniel Radell is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

Ministry of Vengeance

1989 | Actiefilm

Verenigde Staten 1989. Actiefilm van Peter Maris. Met o.a. John Schneider, Meg Register, Robert Miano, James Tolkan en Ned Beatty.

David Miller (Schneider) moest tijdens een actie in Vietnam een jonge strijder van de Vietcong de lucht in jagen. Getraumatiseerd door het voorval wordt hij na zijn demobilisatie predikant en neemt zich voor nooit meer de wapens op te pakken. Jaren later worden zijn vrouw Gail (Register) en zijn dochtertje door arabische terroristen gedood op de luchthaven van Rome. Het ministerie weigert David inlichtingen te verschaffen over de bendeleider, Ali Aboud (Miano), waarop David het recht in eigen hand neemt. Eerst gaat hij trainen om in conditie te komen, schaaft zijn combattechnieken bij en spoort Ali Aboud op in de Libanon om wraak te nemen. Het scenario van Mervym Emerys, Brian D. Jeffries en Ann Narus staat bol van de clichés, de film is met een ultralaag budget geproduceerd zodat hij niet aan te zien is en het spel is houterig. Het camerawerk is van Mark Harris. Ook bekend als HELDEN USA 4.

Land of Doom

1985 | Sciencefiction, Avonturenfilm, Actiefilm

Verenigde Staten/Turkije 1985. Sciencefiction van Peter Maris. Met o.a. Deborah Rennard, Garrick Dowhen, Daniel Radell, Frank Garret en Aykut Duz.

Een vrouwelijke krijger en haar strijdmakkers vechten tegen de barbaren nadat een kernoorlog de Aarde in een woestenij heeft veranderd. Kan opgeborgen worden met het etiket 'slecht aftreksel van MAD MAX' en mag vergeten worden. Ook bekend als RAIDERS OF DEATH.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Daniel Radell op televisie komt.

Reageer