Wolfgang Soldati

Acteur

Wolfgang Soldati is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

Rock 'n' roll

1978 | Musical

Italië 1978. Musical van Vittorio de Sisti. Met o.a. Rodolfo Banchelli, Rosaria Biccicia, Macha Méril, Giancarlo Puglisi en Carlo Monni.

Jongeren trainen voor een acrobatische-rockcompetitie, maar er ontstaat steeds onenigheid omdat het meisje haar partner te veel aandacht voor anderen verwijt. Een gevaarlijker rivale lijkt de jeugdige moeder van een medescholier, die de rock nog in de ontstaansperiode heeft leren dansen. Na oplossing van de misverstanden winnen ze in alle harmonie het nationale kampioenschap en het wereldkampioenschap. In dit Italiaanse plagiaat van SATURDAY NIGHT FEVER is het disco-ritme vervangen door muzikaal jeugdsentiment. De hoofdrolspelers zijn heuse Europese kampioenen, wat niet betekent dat ze het beetje acteren dat van hen verlangd wordt, óók kunnen opbrengen. De charme en het talent van Méril zijn aan de film verspild, al is haar moederrol het voornaamste lichtpunt. Veel muziek van Little Richard op de geluidsband.

Goodbye & Amen - L'uomo della CIA

1977 | Thriller

Italië 1977. Thriller van Damiano Damiani. Met o.a. Tony Musante, Claudia Cardinale, John Forsythe, Renzo Palmer en John Steiner.

CIA-agent John Dhannay (Musante) gaat naar Rome om een politieke moord in een Afrikaans land voor te bereiden. Zijn opzet wordt doorkruist doordat er plotseling een vriend opduikt, een man van de Amerikaanse ambassade, die het betreffende Afrikaanse land waarschuwt voor de aanslag. Later sluit hij zich met twee gijzelaars op in een kamer in het Hilton. Een spannende, goed in elkaar gestoken film. Scenario van Nicola Badalucco en de regisseur naar een roman van Francis Cliford. Camerawerk van Luigi Kuveiller.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Wolfgang Soldati op televisie komt.

Reageer