Jordan Barker

Regisseur, Acteur

Jordan Barker is regisseur en acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

The Marsh

2006 | Horror, Thriller

Canada/Verenigde Staten 2006. Horror van Jordan Barker. Met o.a. Gabrielle Anwar, Forest Whitaker en Louis Ferreira.

Iedere nacht probeert Claire Holloway in haar dromen een meisje te redden en steeds zakt zij daarbij weg in het moeras. Wanneer ze op een dag op de televisie een huis ziet dat ze uit haar dromen herkent, huurt ze die oude villa. Al snel merkt ze dat het er spookt en roept de hulp in van spokenjager Geoffrey Hunt. Hunts methodes schijnen te werken.

Dangerous Child

2001 | Drama

Canada/Verenigde Staten 2001. Drama van Graeme Campbell. Met o.a. Delta Burke, Marc Donato, Johnnie Chase, Shannon Hile en Barclay Hope.

Als Sally Cambridge (Burke) gaat scheiden is haar oudste zoon Jack (Merriman) amper zestien. Jack kan de scheiding niet goed verwerken en wordt onhandelbaar. Het begint met kleine incidentjes zoals er tussenuit knijpen als hij op zijn broertje van negen moet passen, tot winkeldiefstalletjes, waardoor hij in aanraking met de politie komt. Sally probeert dit uit schuldgevoel met de mantel der liefde te bedekken, ook als Jack hardhandig wordt en erop inbeukt. Sally wordt bang en weet niet wat ze moet doen. Ze leeft in angst onder de dagelijkse terreur van Jack, totdat hij zijn broertje dusdanig verwondt, en het ook aan de buitenwacht opvalt. Voor Sally een geluk bij een ongeluk, want daardoor kan het tij keren en het geweld wegebben. Zowel Burke als Merriman die de Young Artist Award voor zijn rol kreeg, zijn beslist overtuigend in deze probleem-van-de-week film die voor de kabel-tv werd geproduceerd. Het scenario is van Karen Stillman. Het camerawerk is van Nikos Evdemon. Deze op ware feiten gebaseerde geschiedenis speelt in het Amerikaanse Illinois en werd net even over de grens in Canada gefilmd.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Jordan Barker op televisie komt.

Reageer