Christopher Wiggins

Acteur

Christopher Wiggins is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Friday's Curse II

1987 | Horror

Verenigde Staten 1987. Horror van Richard Friedman en Timothy Bond. Met o.a. John D. LeMay, Christopher Wiggins, Robey en Cliff Gorman.

De verdere lotgevallen van neef en nicht LeMay en Robey die de behekste antiekzaak van hun oom erfden. In het eerste verhaal, DR JACK door Marc Scott Zicree en geregisseerd door Friedman), koopt een arts een vreemdsoortig scalpel; in het tweede verhaal, SHADOW BOXER (geschreven door Joshua Daniel Miller en geregisseerd door Bond), komt iemand in het bezit van een paar bokshandschoenen met dodelijke eigenschappen.

Friday's Curse

1987 | Horror

Verenigde Staten 1987. Horror van William Fruet en Atom Egoyan. Met o.a. John D. LeMay, Christopher Wiggins en Robey.

Eerste van drie afleveringen rond een luguber antiekzaakje dat na de dood van eigenaar Wiggins wordt ge[KA3]erfd door diens verre neefje LeMay en nicht Robey (bekend als fotomodel en zangeres). Zij ontdekken snel dat de antiquiteiten behekst zijn. De twee verhaaltjes, THE INHERITANCE en CUPID'S QUIVER zijn resp. geschreven en geregisseerd door William Taub en Fruet en door Stephen Katz en Egoyan. Gevolgd door FRIDAY'S CURSE II en FRIDAY'S CURSE III.

Un homme en colère

1979 | Drama, Misdaad, Thriller

Frankrijk/Canada 1979. Drama van Claude Pinoteau. Met o.a. Donald Pleasence, Hollis McLaren, Lisa Pelikan, Christopher Wiggins en R. H. Thompson.

Een Franse weduwnaar komt in Montreal aan om het lijk van zijn zoon te halen. Het blijkt iemand anders; de jongen, die bij drugssmokkel betrokken was, is met een valse identiteit ondergedoken. De Canadese locaties en de onbekendheid van de hoofdpersoon daarin geven een extra dimensie aan deze degelijk gemaakte, maar uiterst conventionele misdaadfilm. Het generatieconflict speelt zich vóór het begin van de film af, zodat de overbrugging daarvan weinig reliëf krijgt. Dickinson speelt een behulpzame ex-dievegge.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Christopher Wiggins op televisie komt.

Reageer