Seth Allen

Acteur

Seth Allen is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

With A Vengeance

1992 | Thriller

Verenigde Staten 1992. Thriller van Michael Switzer. Met o.a. Melissa Gilbert-Brinkman, Jack Scalia, Michael Gross, Matthew Lawrence en Roger Aaron Brown.

Wat is er aan de hand met Gilbert-Brinkman? Ze herinnert zich niets meer van haar jeugd, haar ouders en de schokkende gebeurtenis die tot haar amnesia heeft geleid. Ze biedt zich aan als kindermeisje bij de gescheiden Scalia. Samen gaan ze op zoek naar haar verloren verleden. Elders in Amerika is Gross nog steeds op zoek naar het meisje dat zes jaar geleden getuige was van de koelbloedige afslachting van haar moeder en broers. Originele en adembenemend spannende film die begint met een gewelddadige massamoord. Met de nodige geheimzinnigheid wordt vervolgens de relatie gelegd met het leven van het meisje om stapje voor stapje de verschrikkelijke waarheid bloot te leggen. Goed gespeeld door de hoofdvertolkers. Renée Schonfeld- Longstreet verwerkte voldoende onverwachte wendingen in haar script om de suspense gaande te houden tot een wat ontgoochelende climax. Fotografie van Robert Draper.

The Blue Knight

1975 | Misdaad

Verenigde Staten 1975. Misdaad van J. Lee Thompson. Met o.a. George Kennedy, Alex Rocco, Glynn Turman, Verna Bloom en Michael Margotta.

Kennedy neemt hier de rol op zich van Bumper Morgan (en later ook in de wekelijkse tv-serie) als hij op zoek gaat naar de moordenaar van een oude collega-politieman. Kennedy zet zijn eigen stempel op de rol, die oorspronkelijk gespeeld werd door William Holden, maar het verhaal en de benadering zijn beslist clichématig.

Futz

1969 | Drama

Verenigde Staten 1969. Drama van Tom O'Horgan. Met o.a. Seth Allen, John Bakos, Mari-Claire Charba en Peter Craig.

Regisseur O'Horgan, wiens jeugdige stijl van dit stuk een toneelsucces maakte, al was het niet op Broadway, heeft van de filmversie niet veel gebakken; het is in één woord rampzalig. Laten we aan het plot alsjeblieft geen woorden vuil maken; het volstaat te vermelden dat er een man in voorkomt die verliefd is op een varken.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Seth Allen op televisie komt.

Reageer