Kirk Browning

Regisseur, Acteur

Kirk Browning is regisseur en acteur.
Er zijn 5 films gevonden.

New York City Opera: Benjamin Britten's 'Paul Bunyan'

1998 | Muziek

Verenigde Staten 1998. Muziek van Mark Lamos en Kirk Browning. Met o.a. John McDonough, Elisabeth Comeaux, Jeffrey Lentz, David Lutkin en Beverly Sills.

VV.

Art of Singing: Golden Voices, Silver Screen

1998 | Documentaire, Muziek

Frankrijk/Verenigd Koninkrijk/Verenigde Staten 1998. Documentaire van Donald Sturrock. Met o.a. Thomas Hampson, Rise Stevens, Magda Olivero, Jon Vickers en Giovanni Martinelli.

VV.

A Streetcar Named Desire

1998 | Muziek

Verenigde Staten 1998. Muziek van Kirk Browning. Met o.a. Renee Fleming, Rodney Gilfrey, Elizabeth Futral en Anthony Dean Griffey.

VV.

A Walk in the Woods

1988 | Komedie

Verenigde Staten 1988. Komedie van Kirk Browning. Met o.a. Sam Waterston en Robert Prosky.

Hoe een boswandeling van de Amerikaanse en de Russische vertegenwoordiger geleid zou hebben tot het Geneefse ontwapeningsakkoord waaraan een periode van veertig jaar van vrijwel vruchteloos onderhandelen vooraf waren gegaan. Historisch niet erg juist, maar wel komisch en redelijk onderhoudend.

Fifth Of July

1983 | Drama

Verenigde Staten 1983. Drama van Marshall W. Mason en Kirk Browning. Met o.a. Richard Thomas, Swoosie Kurtz, Jonathan Hogan, Helen Stenborg en Joyce Reehling Christopher.

TV-bewerking van het befaamde Broadwaystuk van Lanford Wilson. Thomas herhaalt zijn rol van Ken Talley Jr., een Vietnam-veteraan, homofiel en door de oorlog zowel lichamelijk als emotioneel aangeslagen. Terug in Amerika komt het moment waarop hij de familie weer zal ontmoeten, mensen van wie hij houdt maar die hij ook vreest.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Kirk Browning op televisie komt.

Reageer