Ross Partridge

Acteur

Ross Partridge is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

Siren

2013 | Drama

Verenigde Staten 2013. Drama van Jesse Peyronel. Met o.a. Vinessa Shaw, Robert Kazinsky, Bess Wohl en Ross Partridge.

Een sirene zit van origine bovenop de klippen, zodat de (zee)man buit en leven opgeeft terwijl hij te pletter slaat en zich verder niet kan vergrijpen aan haar schoonheid. Maar de sirene in deze horror-achtige film zit achter zelfverkozen slot en grendel omdat mannen - inclusief mannelijke familieleden - uitermate bronstig worden van haar geur. Geen vrienden dus, en vriendinnen ook niet want vrouwen zien haar als bedreiging. Totdat de prins op het witte paard verschijnt, in de vorm van een man die niks ruikt. Volstrekt voorspelbaar verhaal. Visueel valt er wel degelijk wat te genieten dankzij een geschikte mix van gotisch verval (haar griezelhuis) en hypermoderne fratsen (idem).

Black & White

1998 | Thriller, Misdaad

Verenigde Staten 1998. Thriller van Yuri Zeltser. Met o.a. Gina Gershon, Rory Cochrane, Ron Silver, Alison Eastwood en Ross Partridge.

Detective Nora `Hugs` Hugosian (Gershon) van de L.A.P.D. staat bekend als moedig en onorthodox. Haar nieuwe partner is Chris O`Brien (Cochrane), een groentje met de onschuld van een maagdelijke koorknaap. Intussen rekent iemand op genadeloze wijze af met junkies, kleine misdadigers en ander gespuis in L.A. Onlangs werd Nora`s vorige partner het slachtoffer van een moord. Op de eerste avond dat Chris en Nora op patrouille gaan, verliest Chris zijn onschuld en verandert zijn opvatting over de wereld. Ondertussen doet Nora`s ex, Simon Herzel (Silver), die bij Internal Affairs zit, een onderzoek naar de moorden, en de bewijzen tegen Nora stapelen zich op. Omdat Nora een affaire met Chris is begonnen, valt het hem moeilijk om haar te verdenken, maar hij begint toch te snuffelen. Lieutenant Lynn Dombrowsky (Eastwood), hun chef, doet alle moeite om het vertrouwen in Nora niet te verliezen. Helaas weet de kijker door het scenario van regisseur Zeltser en Leon Zeltser veel te gauw hoe de BASIC INSTINCT-achtige rolprent met stereotiepe personages in elkaar zit. Ondanks de de goedbedoelde dwaalsporen is de finale geen verrassing. Gershon, een pracht van een meid van wie je jammer genoeg niet alles te zien krijgt, zit duidelijk in de verkeerde film. Als je fan van haar bent, doet dat er minder toe en slik je het magere verhaaltje op de koop toe. Het spel van Eastwood, Cochrane en Silver is op het randje van het aanvaardbare. Het camerawerk is van Phil Parmet. Als tijdverdrijf te pruimen.

Amityville: A New Generation

1993 | Horror

Verenigde Staten 1993. Horror van John Murlowski. Met o.a. Lala Sloatman, Julia Nickson-Soul en Ross Partridge.

In deze zevende aflevering van de Amity-reeks krijgt hoofdpersonage Keyes een vreemde spiegel van een oude man kado. Keyes doet enkele nare ontdekkingen in verband met zijn eigen verleden.

Amityville 1993: A New Generation

1993 | Horror

Verenigde Staten 1993. Horror van John Murlowski. Met o.a. Ross Partridge, Julia Nickson-Soul, Lala Sloatman, David Naughton en Richard Roundtree.

Fotograaf Partridge komt via een mysterieuze gestoorde vagebond in het bezit van een oude spiegel, die hij meeneemt naar de studio die hij deelt met zijn vriendin. De spiegel blijkt te beschikken over bovennatuurlijke krachten, die niet alleen een aantal slachtoffers maken maar ook verband houden met zijn weggedrukte kindertijd in Amityville. Zevende aflevering in de AMITYVILLE-reeks. Het vergezochte, onlogische verhaal (geschreven door Christopher Defaria en Antonio Toro) wordt gedeeltelijk gecompenseerd door enkele knappe horror-staaltjes en een goed opgebouwde spanning. Roundtree geeft een schitterende pastiche van de avantgardistische kunstenaar. Fotografie van Wally Pfister.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Ross Partridge op televisie komt.

Reageer