Jerry Ciccoritti

Regisseur

Jerry Ciccoritti is regisseur.
Er zijn 5 films gevonden.

Hostile Makeover

2009 | Misdaad, Mysterie

Canada 2009. Misdaad van Jerry Ciccoritti. Met o.a. Maggie Lawson, Mark Consuelos en James McDaniel.

Modecolumniste Lacey Smithsonian raakt betrokken bij een raadselachtige moordzaak. Tijdens een interview met Amanda Manville, een realityster die haar eigen modelijn introduceert, ontdekt Lacey dat Amanda doodsbedreigingen heeft gekregen. Wanneer Amanda tijdens haar eigen modeshow wordt neergeschoten, gaat Lacey op onderzoek uit.

Murder in the Hamptons

2005 | Drama, Mysterie

Canada 2005. Drama van Jerry Ciccoritti. Met o.a. Poppy Montgomery, David Sutcliffe, Peter Outerbridge, Donna Goodhand en Helene Joy.

Generosa en Ted zijn getrouwd en hebben een tweeling. Om hun huwelijksproblemen op te lossen besluiten ze de stad in te ruilen voor een rustig Engels dorp. Als dit plan mislukt, keren ze terug naar New York en gaan uit elkaar. Generosa ontmoet de elektricien Danny. Deze man verzint een plan om Ted te vermoorden en met Generosa te trouwen

The Many Trials of One Jane Doe

2002 | Drama

Canada 2002. Drama van Jerry Ciccoritti. Met o.a. Sarah Constible, Steven Mackintosh, Wendy Crewson en Jacob Tierney.

Een vrouw komt erachter dat ze het vijfde slachtoffer is van een serieverkrachter. De politie wist dat deze gevaarlijke man in haar buurt opereerde en besloot geen waarschuwing uit te vaardigen. Jane Doe krijgt het gevoel dat alle vrouwen in haar wijk door de politie opgeofferd worden als lokaas. Uit woede en angst onderneemt ze actie. Zowel tegen de verkrachter als de politie.

A Prayer In The Dark

1997 | Drama

Verenigde Staten/Verenigd Koninkrijk 1997. Drama van Jerry Ciccoriti, Jerru Ciccoritti en Jerry Ciccoritti. Met o.a. Lynda Carter, Colin Ferguson, Teri Polo, Bernard Brown en David Bolt.

Adequate tv-film met een boodschap. De vreedzame Quakergemeenschap waarin moeder Emily en haar familie leven, wordt opgeschrikt door geweld als haar pleegzoon Jimmy (Ferguson) uit de gevangenis ontsnapt. Jimmy gijzelt het gezin en dreigt iedereen te vermoorden als Emily niet met een grote som geld over de brug komt. Lynda Carter speelt haar rol van Emily opvallend gepassioneerd.

Paris, France

1993 | Erotiek, Thriller

Frankrijk/Canada 1993. Erotiek van Jerry Ciccoritti, Jerru Ciccoritti en Jerry Ciccoritti. Met o.a. Leslie Hope, Peter Outerbridge, Victor Ertmanis, Dan Lett en Raoul Trujillo.

Lucy is getrouwd met rijke uitgever Michael, die 15 jaar ouder is dan zijzelf. Zij heeft ooit enkele korte verhalen gepubliceerd en heeft een roman in voorbereiding, die zij wegens gebrek aan inspiratie maar niet af krijgt. Voordat ze op de uitgeverij van Michael in Toronto kwam werken, leidde ze een bandeloos seksleven als bohémienne in Parijs.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Jerry Ciccoritti op televisie komt.

Reageer