Víctor González

Regisseur, Cameraman

Víctor González is regisseur en cameraman.
Er zijn 3 films gevonden.

The Wizards Return: Alex vs. Alex

2013 | Avonturenfilm, Komedie

Verenigde Staten 2013. Avonturenfilm van Víctor González. Met o.a. Selena Gomez, Jennifer Stone en Gregg Sulkin.

Vakantie! De veertienjarige Toni viert die op een idyllisch Grieks eiland. Maar hij heeft zijn moeder verloren, en zijn vader heeft nu een nieuwe vriendin die twee stiefbroertjes meebrengt. Toni's leven krijgt een spannende wending wanneer een leuk lokaal meisje, Adriana, wordt ontvoerd.

Parapalos

2004 | Drama

Argentinië/België 2004. Drama van Ana Poliak. Met o.a. Roque Chappay, Nancy Torres, Adrián Suárez en Dorian Waldemar.

Op het Buenos Aires filmfestival voor independent cinema kreeg regisseuse Ana Poliak de beste film-prijs voor Parapalos, een film waarin 'niets' gebeurt. Dat wil zeggen, Poliak volgt het dagelijkse leven van Adrián, een jongeman die juist van het platteland naar de stad is verhuisd en er een baantje vindt in een bowlingcentrum. Hij zet er de kegels overeind. Risicovol werk, daar in de duistere krochten van het gebouw. Poliak observeert met aandacht en geduld de handelingen van Adrián, die wordt opgeleid door zijn oudere collega's en zijn gang naar huis, een appartementje dat hij deelt met zijn nicht.

Invierno mala vida

1998 | Drama, Fantasy

Argentinië/Frankrijk 1998. Drama van Gregorio Cramer. Met o.a. Ricardo Bartis, Miguel Guerberoff, Susana Szperling, Gabriel Correa en Luis Ziembrosky Garrafa.

Regisseur Cramer werkte en sleutelde ruim vijf jaar aan zijn film, waarvoor hij met de hulp van Matias Oks en Marcelo Cohen het scenario schreef. Het verhaal gaat over een drankzuchtige gauwdief, Valdivia (Bartis) die bij het kraken van een auto door knappe eigenaresse, zweminstructrice Marina (Szperling) betrapt wordt. Hoe het mogelijk is vraag je je echt af, maar de onwaarschijnlijke en onaantrekkelijke Valdivia speelt het toch klaar om met Marina tussen de lakens te glijden, die er toch zoveel beter uitziet, iets beters verdient en dat gemakkelijk zou kunnen krijgen. Vervolgens stuurt een geheimzinnige opdrachtgever hem de pampa in om het gouden schaap op te sporen. Hoewel aan een ieder de boodschap ontgaat, ziet de kijker lang van te voren aankomen hoe de film als een nachtkaars zal uitgaan. Het is netjes opgenomen, goed gemonteerd en niet te lang, zodat je in verwondering blijft kijken en je jezelf achteraf afvraagt, wát je nu eigelijk gezien hebt. De rolprent is ingedeeld in zes hoofdstukken. Het camerawerk van Victor Gonzales is goed. DTS Stereo.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Víctor González op televisie komt.

Reageer