Pilar Alcón is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Aquí huele a muerto

1990 | Horror

Spanje 1990. Horror van Alvaro Sáenz de Heredia. Met o.a. Martes y Trece, Josema Yuste, Milla'n Salcedo, Ana Alvarez en Raúl Fraire.

Een geruïneerde graaf reist met zijn bediende naar het noorden van Turkije in de hoop een grote erfenis van zijn overleden oom te krijgen. Tijdens de reis ontmoeten ze een uitbundig meisje dat zich bij hen aansluit. Deze parodie op de traditionele mythen van de horrorfilm, mist fantasie, gezond gevoel voor humor, smaak en respect voor de creaties van anderen. Er moet vermeld worden dat dit knoeiwerk in Spanje een groot commercieel succes was en dat Paul Naschy voor de tweede keer de draak steekt met zijn vermomming van Wolf-Mens.

El Señor de los llanos

1987 | Drama

Spanje 1987. Drama van Santiago San Miguel. Met o.a. Juan Luis Galiardo, Doris Wells, Pilar Alcón en Maribel Verdú.

Een man keert als rijke eigenaar van een hacienda terug naar Spanje. In zijn geboortedorp leert hij een prostituée kennen. Hij wordt verliefd en is van plan haar en haar pupillen mee te nemen naar Venezuela. Wat opvalt zijn de wel zeer slechte fotografie en de vertolking van de hoofdrol. Onuitstaanbaar.

Fiebre de danza

1984 | Musical

Spanje 1984. Musical van Manuel Mateos. Met o.a. Pilar Alcón, Luis Rosillo, Oscar Millares, Natalia Millán en Rubén Tobías.

Een jonge seksuoloog ziet zijn dromen verwezenlijkt als zijn vader voor hem een school opricht. Deze film was de eersteling van de regisseur, die behalve een aandeel in het draaiboek tevens de fotografie voor zijn rekening nam. Manolo Mateos heeft als cameraman aan heel wat films meegewerkt.