Lee Frost

Regisseur, Acteur

Lee Frost is regisseur en acteur.
Er zijn 9 films gevonden.

Private Obsession

1994 | Thriller

Verenigde Staten 1994. Thriller van Lee Frost. Met o.a. Michael Christian, Shannon Whirry, Bo Svenson, Rip Taylor en Tony Burton.

De ambitieuze en mooie Emanuelle Griffith leeft in een wereld van politiek en macht. Ze heeft haar eigen loopbaan helemaal uitgestippeld; ze wil zo snel mogelijk de top zien te bereiken, geen nood als hierbij enige seks aan te pas komt. Het scenario is luchtig en bevat idioot dialoog en ongeloofwaardige situaties, maar het zit hecht in elkaar en is best intigrerend, al is het wel voorspelbaar. Ook bekend als WATCH ME.

Dixie Dynamite

1976 | Drama

Verenigde Staten 1976. Drama van Lee Frost. Met o.a. Warren Oates, Christopher George, Jane Anne Johnstone, Kathy McHaley en Wes Bishop.

Johnstone en McHaley slaan alles in de stad kort en klein nadat hun boerderij onteigend en hun illegaal drankstokende vader vermoord is door een schietgrage commissaris. Al 's eerder gehoord.

The Black Gestapo

1975 | Misdaad

Verenigde Staten 1975. Misdaad van Lee Frost. Met o.a. Rod Perry, Charles P. Robinson, Angela Brent, Phil Hoover en Ed Cross.

Een onzinnige film over een groep militante zwarten in de wijk Watts van Los Angeles, die met Gestapo-manieren de maffia de baas probeert te worden. Video-titel: BLACK PEOPLE'S ARMY.

Policewomen

1974 | Actiefilm

Verenigde Staten 1974. Actiefilm van Lee Frost. Met o.a. Sondra Currie, Tony Young, Phil Hoover, Jeanne Bell en William Smith.

Een gewelddadige actiefilm van het slag dertien in een dozijn. De getalenteerde Currie is een politievrouw die alles afweet van karate.

Tomb of the Undead

1972 | Horror

Verenigde Staten 1972. Horror van John Hayes. Met o.a. Susan Charney, John Dennis, Lee Frost en Duncan McLeod.

Een gewelddadige actiefilm van het slag dertien in een dozijn. De getalenteerde Currie is een politievrouw die alles afweet van karate.

The Thing with Two Heads

1972 | Horror, Sciencefiction

Verenigde Staten 1972. Horror van Lee Frost. Met o.a. Ray Milland, Rosie Grier, Don Marshall, Roger Perry en Chelsea Brown.

Een fantastisch verhaal over een oplichter die ontdekt dat zijn hoofd getransplanteerd is naar het lichaam van een zwarte. Welnu, men is gewaarschuwd.

Garden of the Dead

1972 | Horror

Verenigde Staten 1972. Horror van John Hayes. Met o.a. Duncan McLeod, Susan Charney, John Dennis en Lee Frost.

Een fantastisch verhaal over een oplichter die ontdekt dat zijn hoofd getransplanteerd is naar het lichaam van een zwarte. Welnu, men is gewaarschuwd.

Chrome and Hot Leather

1971 | Actiefilm

Verenigde Staten 1971. Actiefilm van Lee Frost. Met o.a. William Smith, Tony Young, Michael Haynes, Peter Brown en Marvin Gaye.

Deze onsmakelijke film is zonde van de tijd. Hij gaat over motorschurken die verantwoordelijk zijn voor de dood van een vrouw en over haar verloofde (Young) die bij de commando's zit en op wraak zint. Als ie de zaken nou in Vietnam zo doortastend had aangepakt... Scenario van Don Tait, David Neibel en Michael A. Haynes.

Chain Gang Women

1971 | Drama, Misdaad

Verenigde Staten 1971. Drama van Lee Frost. Met o.a. Michael Stearns, Robert Lott, Barbara Mills, Linda York en Ralph Campbell.

Twee aan elkaar geketende dwangarbeiders ontvluchten hun bewakers en verkrachten iedereen in hun omgeving. Geweld, sensatie en seks in een stereotiep werkstuk. Hoe de film aan zijn oorspronkelijke titel komt, is een raadsel.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Lee Frost op televisie komt.

Reageer