Christina Rumore

Acteur

Christina Rumore is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Making Waves

1999 | Drama, Familiefilm, Sportfilm

Verenigde Staten 1999. Drama van David Nixon. Met o.a. Erika Gabaldon, Brett Rice, Michael Hartson en Christina Rumore.

Een Amerikaanse tienerfilm, waarin spannende waterscooterwedstrijden in de Florida Keys het hoogtepunt vormen. Er is ook nog wat drama zoals een dodelijk ongeluk in het verleden en een daarop volgend trauma. Veel muziek van Harry Kleinfeld. Blonde Gabaldon is het doorzettertje Sally met een probleem, dat af en toe smoeltjes kan trekken, die doen denken aan de jonge Sissy Spacek; of ze diens talent heeft... Het scenario voor deze tamelijk onbenullige film is van Sandra Thrift. Het camerawerk is van Bob Scott.

Always Something Better

1996 | Drama

Verenigde Staten 1996. Drama van Steve Kinsella. Met o.a. Nicole Freeman, Chris Sery, Girlina, Steve Kinsella en Candis Cayne.

Dit is weer zo'n typisch Amerikaans en trendy verhaaltje over de volharding die overwint, maar helaas is het verstoken van de werkelijkheid. De onderdrukte jonge gade van een man die alleen maar oog heeft voor zijn vrienden, zuipen en football, pakt haar koffers en bewijst zichzelf als geslaagd fotomodel. De echte American Dream is helaas anders, maar dromen staat vrij. Een onbekend gebleven rolverdeling en een nog minder bekende regisseur waren verantwoordelijk voor deze vorm van kabelvoer; het is neutraal van smaak.

Making waves

1994 | Drama

Verenigde Staten 1994. Drama van David Nixon. Met o.a. Michael Hartson, Erika Gabaldon, Brett Rice en Christina Rumore.

De 19-jarige Sally besluit zich helemaal te wijden aan het jet-racing. Haar vader krijgt hierdoor steeds nare herinneringen aan een tragisch ongeluk in de familie. Maar Sally is vastbesloten haar droom te verwezenlijke en de beste te worden

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Christina Rumore op televisie komt.

Reageer