Anna Maria Sandri

Acteur

Anna Maria Sandri is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

The Black Tent

1957 | Romantiek, Avonturenfilm, Oorlogsfilm, Actiefilm

Verenigd Koninkrijk 1957. Romantiek van Brian Hurst. Met o.a. Anthony Steel, Donald Sinden, Anna Maria Sandri en Donald Pleasence.

Aanvaardbare mengeling van avontuur en romantiek in de Afrikaanse woestijn als Britse soldaat Steel romantische relaties aanknoopt met de dochters van het nomadenstamhoofd en ook nog de stam een aanval van de nazi's helpt afslaan.

Fortune carrée

1955 | Avonturenfilm, Romantiek

Italië/Frankrijk 1955. Avonturenfilm van Bernard Borderie. Met o.a. Pedro Armendáriz, Paul Meurisse, Folco Lulli, Anna Maria Sandri en Fernand Ledoux.

Een Arabische avonturier loopt over naar een vijandige stam waarvan hij met behulp van een wapensmokkelaar koning hoopt te worden. Doordat de wapens te laat aankomen wordt de stam verslagen. Tot inkeer gekomen ontkomt hij aan de wraak van zijn verraden vrienden en hij begint een nieuw leven met zijn geliefde hengst en zijn toegewijde slavin. Dit exotische avontuur naar de roman van Joseph Kessel heeft door het cinemascope-formaat van de woestijnlandschappen en de massale gevechten, een imponerende werking, al is het verhaal te simpel voor de lengte van de film, zodat een spectaculaire zeestorm tenslotte het ontbrekende drama visueel moet compenseren.

Le Rouge et le noir

1954 | Drama, Romantiek

Frankrijk/Italië 1954. Drama van Claude Autant-Lara. Met o.a. Danielle Darrieux, Antonella Lualdi, Jean Martinelli, Jean Marcure en André Bruno.

Een jonge arrivist van proletarische afkomst probeert zich via amoureuze tactiek binnen de aristocratie in te werken. Vlak voor zijn huwelijk met de dochter van een markies die zelfs een titel voor hem wil kopen wordt zijn verleden echter bekend gemaakt. Ondanks zijn grote lengte doet de film de rijkdom aan gebeurtenissen en nuances van de Stendhal-roman onvoldoende recht. Zorgvuldige vormgeving heeft een mat effect op de emoties, ondanks goed acteren.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Anna Maria Sandri op televisie komt.

Reageer