Todd Schaefer

Acteur

Todd Schaefer is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

Mirage

1990 | Horror, Thriller, Actiefilm

Verenigde Staten 1990. Horror van Bill Crain en Bill Crane. Met o.a. Jennifer McAllister, Todd Schaefer, Kenneth Johnson, Kevin McParland en Nicole Anton.

Een paar studievrienden gaan een weekend met elkaar op pad en trekken door de woestijn. Plotseling zien ze in de verte een jeep met grote snelheid op hen afkomen. De groep vraagt zich af of het echt een jeep is of een luchtspiegeling. Al snel blijkt dat het geen gezichtsbedrog is, maar dat het mysterieuze voertuig het duidelijk op hen voorzien heeft. De vriendenclub wordt uiteen gedreven en vallen stuk voor stuk ten prooi aan de onbekende belager. Tenslotte blijft alleen Chris over met het vooruitzicht dat het gauw donker wordt en er in de verste verte geen hulp te bekennen valt

Thunderboat Row

1989 | Misdaad, Actiefilm, Thriller

Verenigde Staten 1989. Misdaad van Thomas J. Wright. Met o.a. Chad Everett, Jason Adams, Nick Coree, Robert Estes en Dennis Boutsikaris.

Een succesvol ontwerper van boten (Everett) recruteert de beste mannen van de kustwacht, de douane, de Bahamese inlichtingendienst en het politiecorps van Florida. Het doel is een speciaal team samen te stellen dat het immense drugsverkeer aan de kust van Florida moet bestrijden. Pilot van een tv-serie waarin de allermodernste apparatuur ingezet wordt om de dit deel van de Amerikaanse kust te bevrijden van drugs en corruptie. Deze aflevering is een alledaagse actiefilm met speedboatachtervolgingen en een ontelbaar aantal gevechten. Voer voor actiefanaten met een scenario van Stephen J. Cannel. De vertolkingen staan op een niet al te hoog peil, maar dat is geen must bij dit genre.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Todd Schaefer op televisie komt.

Reageer