Jonas Inde

Acteur, Scenarist

Jonas Inde is acteur en scenarist.
Er zijn 3 films gevonden.

Eskil & Trinidad

2013 | Jeugdfilm, Drama, Familiefilm

Zweden 2013. Jeugdfilm van Stephan Apelgren. Met o.a. Ann Petrén, Torkel Petersson, Iben Hjejle en Jonas Inde.

Betere kinderfilm rond een jongetje, Eskil (Oscarsson), dat nooit ergens kan aarden omdat zijn vader iedere paar maanden ergens anders in het hoge noorden van Zweden moet sleutelen aan energiecentrales. Hij hunkert naar vrienden, maar vooral naar zijn moeder in zonnig Denemarken. Een enge vrouw buiten het dorp geeft onverwachts hoop. Zweedse filmmaker Apelgren, regisseur van een twintigtal afleveringen van de detectiveserie Wallander, ging 25 jaar geleden zelf door een scheiding en verzon het sympathieke verhaal destijds om zijn droevige zoon te troosten. Openingsfilm van het Cinekid festival 2013.

Allt Flyter

2008 | Komedie

Zweden 2008. Komedie van Måns Herngren. Met o.a. Jonas Inde, Amanda Davin en Peter Gardiner.

Werkloze sportjournalist Fredrik besluit, na een bezoek aan een synchroonzwemwedstrijd, zijn hockeyteam om te vormen tot mannelijk synchroonzwemteam. Hun doel is mee te doen aan het WK.

Four Shades of Brown

2004 | Drama, Komedie

Zweden 2004. Drama van Tomas Alfredson. Met o.a. Tomas Alfredson, Robert Gustafsson, Jonas Inde, Martin Luuk en Johan Rheborg.

Zelfverzekerd debuut van een Zweeds collectief dat zich de Killinggänget (jongensbende) noemt. Ruim drie uur zwartkomisch drama (mét pauze) over een flamboyante begrafenis, een tragisch ongeval in het dierencrematorium, en de therapeutische bijeenkomsten van een kookclubje.

op televisie
1 uitzending

Allt Flyter (2008) is deze week eenmaal op televisie. Log in om een abonnement aan te maken

Datum
Zender
Tijd
zondag 04 november
NDR Fernsehen
02:10 - 03:45

Reageer