Victoria Blanco

Acteur

Victoria Blanco is acteur.
Er zijn 7 films gevonden.

El Fantasma de medianoche

1939 | Horror, Mysterie

Mexico 1939. Horror van Raphael J. Sevilla. Met o.a. Victoria Blanco, Sergio de Karlo, Emma Roldán en Carlos López Moctezuma.

In een woning gebeuren vreemde dingen zoals verdwijningen en moorden, bovendien wordt er een soort spook waargenomen. Verwarrende, middelmatige griezelfilm. Het is overigens een duidelijke imitatie van de produkties over spookhuizen die in die tijd in Hollywood werden geproduceerd. Het spel van Carlos López Moctezuma in zijn eeuwige rol van schurk is echter de moeite waard.

Pescadores de perlas

1938 | Drama, Avonturenfilm

Mexico 1938. Drama van Guillermo Calles. Met o.a. Sara García, Victor Manuel Mendoza, Victoria Blanco en Carlos Villatoro.

Een mulat redt een jonge schipbreukelinge. Twee broers, parelvissers, worden verliefd op haar. Niets bijzonders.

Mujeres de hoy

1936 | Drama

Mexico 1936. Drama van Ramón Peon. Met o.a. Adriana Lamar, Ramón Pereda, Victoria Blanco en Juan José Martínez Casado.

Aangespoord door een vriendin raakt een jonge vrouw verwikkeld in een schandaal. Als haar man er achter komt, besluit hij haar te verlaten. In deze complete flop heeft men getracht te bewijzen hoezeer de moraal van de Mexicaanse meisjes uit die tijd werd beïnvloed door de Amerikaanse opvoeding. Een belachelijke film.

Irma la mala

1936 | Drama

Mexico 1936. Drama van Raphael J. Sevilla. Met o.a. Ramón Pereda, Adriana Lamar, Juan José Martínez Casado en Victoria Blanco.

Een actrice die gelukkig is getrouwd met een advocaat raakt haar kind kwijt omdat zij in plaats van voor hem te zorgen naar feesten gaat. Een van de succesvolste produkties van de veranderlijke regisseur Sevilla en een van de weinige fatsoenlijke films in dit genre.

Honrarás a tus padres

1936 | Drama

Mexico 1936. Drama van Juan Orol. Met o.a. Victoria Blanco, Juan Orol, René Cardona en Lucha María Avila.

De dochter van een rentmeester van een suikerplantage wordt verleid en in de steek gelaten door een graaf. Ondraaglijk slecht.

El Tesoro de Pancho Villa

1935 | Avonturenfilm

Mexico 1935. Avonturenfilm van Arcady Boytler. Met o.a. Victoria Blanco, Antonio R. Frausto, Raúl de Anda en Guillermo Calles.

De avonturen van Pancho Villa en zijn mannen tijdens de Revolutie. De film had als doel de acteur Raúl de Anda het aanzien van 'jeune premier' te geven en sterk de aandacht te vestigen op de komiek Chaflán, een van de meest waardevolle persoonlijkheden waarover de Mexicaanse film in die tijd beschikte. Afgezien daarvan is het niets bijzonders.

Corazón bandolero

1934 | Avonturenfilm, Romantiek

Mexico 1934. Avonturenfilm van Raphael J. Sevilla. Met o.a. Juán José Martínez Casado, Victoria Blanco, Domingo Soler en Joaquín Busquets.

De romantische avonturen van een bandiet die tegen de wil van een verdorven imperialistische kolonel, vecht om de liefde van een jong, rijk meisje. Een pretentieloze moord-en-doodslag film met de destijds in Hollywood zeer bekende 'Indio' Fernández.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Victoria Blanco op televisie komt.

Reageer