Daisuke Kato

Acteur

Daisuke Kato is acteur.
Er zijn 7 films gevonden.

Yamamoto Isoroku

1969 | Oorlogsfilm

Japan 1969. Oorlogsfilm van Seiji Maruyama. Met o.a. Toshiro Mifuna, Yuro Kayama, Toshio Kurosawa en Daisuke Kato.

Een film over de legendarische Japanse admiraal Yamamoto tijdens WO II. Een van de vele oorlogsfilms uit de jaren 1960- 1970, die onbeuidend en vervelend is en nog van de hand is van Toshiro Mifune.

Nise Keiji

1968 | Misdaad

Japan 1968. Misdaad van Satsuo Yamamoto. Met o.a. Shintarô Katsu, Daisuke Kato, Jitsuko Yoshimura en Michiko Sugata.

De enthousiaste en onbaatzuchtige politieagent Toramatsu, verliest zijn revolver tijdens een actie. Een onbeduidende film met het predikaat thriller, die terecht onbekend is gebleven.

Rikugun Nakano Gakko

1967 |

Japan 1967. Yasuzo Masumura. Met o.a. Raizo Ichikawa, Daisuke Kato en Yuzo Hayakawa.

In oktober 1938 wordt het idee geboren in het cabinet van de Minister van Oorlog om het eerste opleidingsinstituut voor spionnen te vestigen in Nakano. Een film met een documentair karakter, waarin men de dwang tot zelfkwelling en zelfkastijding van de Japanners in terugvindt.

Kuro no Chotokkyu

1965 | Misdaad, Thriller

Japan 1965. Misdaad van Yasuzo Masumura. Met o.a. Jiro Tamiya, Yukiko Fuji, Eiji Funakoshi, Daisuke Kato en Tatsuya Ishiguro.

Een in Osaka werkende zakenman staat op het punt om achter de waarheid te komen van een louche zaakje waarin één van zijn cliënten uit Tokio is verwikkeld. Redelijke thriller, werk van een filmmaker en scenarioschrijver van wie de Japanse critici indertijd hoge verwachtingen hadden.

Zankoku no Kawa

1963 | Avonturenfilm

Japan 1963. Avonturenfilm van Seiichiro Uchikawa. Met o.a. Miyuki Kuwano, Keisuke Sonoi, Daisuke Kato en Misako Watanabe.

Lord Mitsuhide stuurt een spion, Hayato, naar de bossen van Ochinogo om na te gaan of er goud is te vinden. Enigszins bescheiden samoerai-film met alle kenmerken van dit genre. Uitsluitend geschikt voor liefhebbers.

Horoki

1963 | Biografie, Drama

Japan 1963. Biografie van Mikio Naruse. Met o.a. Hideko Takamine, Kinuyo Tanaka, Daisuke Kato en Akira Takarada.

Over het droefgeestige werk- en liefdesleven van een vrouw uit een van de arme wijken in Tokyo. De verfilming van de autobiografie van Fumiko Hayashi (1904-1951), waarin te veel te geëikte beelden te zien zijn.

Kohayagawa-ke no aki

1961 | Drama

Japan 1961. Drama van Yasujirô Ozu. Met o.a. Ganjiro Nakamura, Setsuko Hara, Yoko Tsukasa, Keiju Kobayashi en Michiyo Aratama.

Een oude man, eigenaar van een grote fabriek die bestuurd wordt door zijn oudste dochter en haar echtgenoot, leeft samen met zijn uitgebreide familie. Hij bezoekt af en toe stiekem zijn minnares. Een familiedrama in de vertrouwde, subtiele Ozu-stijl. Goed gebruik van de kleuren. Het scenario is van Kogo Noda en Ozu Yasujiro. Camerawerk van Nakai Asaichi. Ook bekend als EARLY AUTUMN en THE END OF SUMMER.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Daisuke Kato op televisie komt.

Reageer