Katie Saylor

Acteur

Katie Saylor is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

The Fantastic Journey

1977 | Mysterie, Sciencefiction

Verenigde Staten 1977. Mysterie van Andrew V. McLaglen. Met o.a. Jared Martin, Carl Franklin, Ike Eisenmann, Katie Saylor en Leif Erickson.

[KL]Pilotfilm[KLE] waarin een schip met zeebiologen in de Bermuda-driehoek plotseling een tijdsbarri[KA2]ere doorbreekt en op een vreemd eiland terecht komt. Daar wacht hen Varian (Martin) die hen vertelt dat heden, toekomst en verleden op het eiland naast elkaar bestaan. Het gezelschap wil een uitweg vinden teneinde terug te keren naar hun eigen tijd. De pilotfilm werd gevolgd door een tv-serie van 9 x 50m onder dezelfde titel met naast Martin t/m Saylor ook Roddy McDowall.

Super Van

1977 | Actiefilm

Verenigde Staten 1977. Actiefilm van Lamar Card. Met o.a. Mark Schneider, Katie Saylor, Morgan Woodward, Len Lesser en Skip Riley.

Met de supersonische bestelwagen Supervan slaagt Clint Morgan erin een bestelwagenwedstrijd te winnen, onderwijl afrekenend met een motorbende en een bedrijfsspionagekomplot oprollend. Een verzorgd niemendalletjes met een licht ironische ondertoon.

The Swinging Barmaids

1975 | Thriller

Verenigde Staten 1975. Thriller van Gus Trikonis. Met o.a. Bruce Watson, Laura Hippe, Katie Saylor, Renie Radich en William Smith.

Een psychopaat verkracht en vermoordt zonder motief serveersters en animeermeisjes in nachtclubs te Los Angeles. Voor wie een kick krijgt van halfontklede meisjes in doodsnood is dit prima amusement, want andere ontwikkelingen komen in de film niet voor. Bar en boos.

Dirty O'Neil - the Love Life of a Cop

1974 | Komedie, Actiefilm, Erotiek

Verenigde Staten 1974. Komedie van Howard Freen en Lewis Teague. Met o.a. Morgan Paull, Art Metrano, Pat Anderson, Jean Manson en Katie Saylor.

Een agent uit een klein Californisch stadje weet iedere vrouw te versieren, behalve een door hem fel begeerde verpleegster. Dat verandert wanneer hij zich moet laten behandelen voor een schotwond nadat hij drie Hell's Angels heeft uitgeschakeld. Een merkwaardige maar niet onaardige combinatie van een politiekomedie, een actiefilm en een seksfilm.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Katie Saylor op televisie komt.

Reageer