Liddy Clark

Acteur

Liddy Clark is acteur.
Er zijn 6 films gevonden.

Coda

1988 | Thriller, Mysterie

Australië 1988. Thriller van Craig Lahiff. Met o.a. Penny Cook, Arna-Maria Winchester, Liddy Clark, Olivia Hamnet en Patrick Frost.

Een lerares aan het conservatorium tracht de campus-moord op een van leerlingen op te lossen. Het verhaal in Hitchcock-stijl is zeer teleurstellend, maar de sterke vrouwelijke karakters in de hoofdrollen maken dat het geheel toch zijn doel niet voorbijschiet. Ook bekend als DEADLY POSSESSION.

Annie's Coming Out

1984 | Romantiek

Australië 1984. Romantiek van Gil Brealey. Met o.a. Angea Punch McGregor, Drew Forsythe, Wallas Eaton, Simon Chilvers en Liddy Clark.

Ontroerend, ge[KA3]inspireerd, zij het wat te voorspelbaar verhaal over een jonge lerares (Punch McGregor) en haar pogingen om contact te krijgen met een gehandicapt kind (Arhondis, die werkelijk verbluffend speelt). Naar een waar gebeurd verhaal; Ook bekend als A TEST OF LOVE.

A Test Of Love

1984 |

1984. Gil Brealey. Met o.a. Wallas Eaton, Drew Forsythe, Angela Punch-McGregor, Simon Chilvers en Liddy Clark.

Ontroerend, ge[KA3]inspireerd, zij het wat te voorspelbaar verhaal over een jonge lerares (Punch McGregor) en haar pogingen om contact te krijgen met een gehandicapt kind (Arhondis, die werkelijk verbluffend speelt). Naar een waar gebeurd verhaal; Ook bekend als A TEST OF LOVE.

Kitty and the Bagman

1982 | Komedie, Drama, Misdaad

Australië 1982. Komedie van Donald Crombie. Met o.a. Liddy Clark, John Stanton, Val Lehman, Gerard McGuire en Collette Mann.

Door de kleurrijke sfeertekening is het de moeite waard te kijken naar dit onsamenhangende komedie-drama over de corrupte politieman Stanton en de jonge Clark. Zij wordt de Koningin van de Onderwereld in Sydney in de roerige jaren van 1920-1930.

Touch and Go

1980 | Komedie, Misdaad

Australië 1980. Komedie van Peter Maxwell. Met o.a. Wendy Hughes, Chantal Contouri, Carmen Duncan, Jeanie Drynan en Liddy Clark.

Een sexy vrouwelijke Robin Hood steelt voor de goede zaak. Een goed bedoelde, onbenullige misdaadkomedie die je snel weer vergeet.

Blue Fin

1978 | Familiefilm, Avonturenfilm, Drama

Australië 1978. Familiefilm van Carl Schultz. Met o.a. Hardy Krüger, Greg Rowe, Elspeth Ballantyne, Liddy Clark en John Jarratt.

De veertien-jarige Howe droomt ervan visser te worden, net zoals zijn vader. Vader Krüger vindt echter dat hij beter nog een tijdje aan wal kan blijven en daarmee breken de spanningen los. Voorspelbare, soms ontroerende en spannende prent over een vader- zoonrelatie die op losse schroeven komt te staan. Howe en Krüger spelen hun rol met overgave, maar het scenario van Sonia Borg gebaseerd op een roman van Colin Thiele, bevat te weinig actie om voor jongeren te blijven boeien tot het einde. Cameraman Geoffrey Burton maakte schitterende beelden van de zuidkust van Australië, maar kon de film daarmee niet boven de middelmaat uittillen.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Liddy Clark op televisie komt.

Reageer