Valerie Allen

Acteur

Valerie Allen is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Come Spy with Me

1967 | Mysterie

Verenigde Staten 1967. Mysterie van Marshall Stone. Met o.a. Troy Donahue, Andrea Dromm, Albert Dekker, Mart Hulswit en Valerie Allen.

Uitsluitend voor degenen die hun kennissen willen vertellen dat ze echt een film COME SPY WITH ME zagen met Troy erin. Het gaat over een geheimagente, de blonde Dromm, die twee moorden wil oplossen op twee Amerikanen die in het Caraïbisch Gebied omkwamen. Verspilling van tijd.

Bells are Ringing

1960 | Musical, Komedie, Drama

Verenigde Staten 1960. Musical van Vincente Minnelli. Met o.a. Judy Holliday, Dean Martin, Fred Clark, Eddie Foy Jr. en Jean Stapleton.

De blonde Ella Peterson werkt bij de boodschappendienst Susanswerphone. Ze onderhoudt contacten met talloze mensen en dringt hun levens binnen. Ella is verliefd op J. Otto Pranz, een illegale gokker, die haar dienst gebruikt om weddenschappen af te sluiten.

The Five Pennies

1959 | Biografie, Muziek, Drama, Musical

Verenigde Staten 1959. Biografie van Melville Shavelson. Met o.a. Danny Kaye, Barbara Bel Geddes, Susan Gordon, Tuesday Weld en Louis Armstrong.

Behoorlijk sentimentele biografie van de Dixieland- jazzmusicus `Red` Nicholls (gespeeld door Kaye), kornet-virtuoos uit de jaren 1927-40, die na enige tijd gespeeld te hebben in het orkest van Wil Paradise (in de film Bob Crosby) zijn eigen band formeerde en veel succes had. Zijn gezin lijdt onder zijn toernees en zijn dochter Dorothy (Gordon/Weld) wordt getroffen door kinderverlamming. Hij ontbindt zijn band en werkt in een zekere anonimiteit in L.A. totdat de toestand van zijn dochter verbetert en hij een roemrijke comeback maakt. Goed gemaakt met muzikale nummers van Nicholls zelf, Bob Crosby en duetten van Kaye en Armstrong. Gedraaid in VistaVision.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Valerie Allen op televisie komt.

Reageer